Årets første friweekend og ny opskrift

Efter jeg er begyndt på min uddannelse, har der ikke været meget fritid tilbage. Derfor var det virkelig tiltrængt, da jeg gik på weekend i fredags. Jeg trængte i den grad til at se min mand og vores dyr lidt, og bare side i sofaen og lave ingen ting.

Når man aldrig rigtig har fri, er der selvfølgelig rigtig mange ting man skal og gerne vil nå og det kan jo være lidt svært at nå det hele på en enkelt weekend. En af de ting vi SKULLE når den her weekend, var at vi skulle til Jylland og kigge på en killing. Egentlig skulle vi have været der ovre i sidste weekend, men måtte opgive på grund af vejret. Derfor blev det rykket til lørdag aften, i den her weekend.

Inden vi kunne køre afsted til Jylland, skulle der selvfølgelig lige trænes først. En af de ting jeg længe gerne har ville, er at træne noget styrketræning, med forskellige frivægte. Lørdag morgen gik turen derfor til fitnesscenteret, for at øve teknikken, i diverse øvelser. Derefter gik turen direkte ud i svømmehallen, da jeg jo heller ikke har haft tid til at komme i svømmehallen i år. Da svømning er en af de ting der virkelig hjælper mig med min ryg, så var det en af de ting der lå aller højest på prioriteringen i denne weekend. Efter at have svømmet de 20 baner jeg plejer, gik turen direkte til Varde i Jylland, og vi var først hjemme igen kl 20 om aftenen. Til gengæld fik vi den sødeste lille killing at se. Der er tale om en lilleSibirisk skovkat, som faktisk er halvsøster til hende vi har i forvejen. Tanken er at hun skal flytte ind slut Mars/start april, og forhåbenligt bliver hun en rigtig god legekammerat til hende vi har i forvejen.

Efter en begivenhedsrig lørdag, er der selvfølgelig ikke noget at sige til, at jeg har været træt i dag. Det meste af søndagen er derfor blevet brugt i sofaen, dog i selskab med mine bøger. Aftensmaden er blevet indtaget hos svigermor, og på den måde er jeg sluppet for at lave aftensmad. Allerede i næste uge går det løs med uddannelsen igen. I sidste weekend tog jeg min eksamen i Anatomi og fysiologi, og fik et fint 10 tal. Et resultat jeg er yders tilfreds med, da jeg altid har syntes at Anatomi og fysiologi har været et svært fag. På lørdag starter selve forløbet til personlig træner, og jeg forventer at være færdig midt maj.

Trods den sparsomme tid jeg har haft, er jeg lykkedes med at få lagt endnu en opskrift op på bloggen. Denne gang har jeg kastet mig over en god gammeldags ret, nemlig stegeben. Du kan finde opskriften HER!

Her til sidst vil jeg bare ønske dig der ude en rigtig god uge. Stay tuned! 🙏🏻❤️

Lignende indlæg

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.