August: Forandringens vind, og nye udfordringer

Så blev det søndag den 1 september, hvilket betyder at det også er tid til at se tilbage på maj måned. Egentligt kom det lidt bag på mig at det allerede er den første september. Jeg havde i virkeligheden ikke luret at den første faldt på en søndag, og jeg allerede skulle tænke på månedens highlights. Oppe i mit lille hoved, var der stadig en uge til. 🙈

Når August måned er gået så stærkt for mig, er det selvfølgelig fordi jeg har haft gang i en masse projekter. Først og fremmest har vi fejret min elskede mands 29 års fødselsdag. Det blev nu holdt meget stille og roligt, da vi jo nok ikke slipper uden om at holde en kæmpe fest til næste år, når vi begge bliver 30! 😱

Der ud over, er jeg jo gået i gang med den helt store oprydning her hjemme. Dette skrev jeg lidt om i sidste uge, og jeg lover at der nok skal komme en opfølgning på det. Lige nu kan jeg kun sige, at jeg har rigtig meget ud af det, og jeg kan mærke at der sker en forandring inde i mig, efterhånden som jeg får ryddet op i mine ting. Det er som om, at det giver mig et friskt pust, og i takt med at mine omgivelser, og mit hjem ændre sig, så ændre jeg mig også. Jeg ser pludselig mig selv, og mit liv på en hel ny måde, og min hverdag forandre sig stille og roligt.

Træning:

Som jeg før har skrevet om, har jeg haft en del problemer med min skulder, grundet en skade. Jeg har gået til Fysioterapeut med den, og jeg er nu endelig nået til et punkt, hvor jeg føler, at jeg kan bruge min skulder på samme måde som før min skade. Det gør det selvfølgelig lidt sjovere at træne, når man ikke længere mærker smerterne, eller er bange for at gøre noget forkert med den hele tiden! Selvfølgelig kan jeg mærke den dagene efter en aftale hos fysioterapeuten, men det går hurtigt over, og jeg kan mærke forbedringerne fra gang til gang.

Løb:

Som jeg nævnte i sidste måneds Highlights, så er vores hund omsider blevet gammel nok, til at jeg kan tage ham med ud og løbe. Derfor har jeg brugt en del tid på at løbetræne med ham. Jeg havde egentligt tænkt, at skrive et blogindlæg om det i August, men det må i lige have til gode. Der skal jo også være lidt at glæde sig til! 😅

Poledance og ny app

Ikke mindst, har jeg brugt en masse timer i polen. Jeg har blandt andet fundet en ny app, som jeg bruger til træning. Appen hedder “polearn”, og indeholder en masse tricks og spins. Hvert trick bliver beskrevet, samt vist på video, og er utrolig nem at følge. På den måde har jeg fundet, og øvet en masse nye tricks, som jeg ikke har kendt før. I appen, kan man markere hvert trick på forskellig vis. for eksempel kan man sætte det på sin to-do liste, og/eller markere de tricks man træner på i øjeblikket. Man kan selvfølgelig også chekke hvert trick af, når man har lært det. Appen indeholder også tricks og øvelser til både Hoop, Silk og Yoga! Jeg har haft en masse sjov med denne app i løbet af den seneste måned, og kan ind til videre varmt anbefale den! ❤️

Månedens opskrifter:

For tiden går det lidt langsomt med at få smidt opskrifter op på bloggen, men jeg har da trods alt fået lagt to op i denne måned. eller skal vi sige 1,5, i det den ene er en Bageblanding, jeg har købt på nettet, og prøvet af. 🙈

Månedens blogindlæg:

I denne måned har der desværre kun været tre reelle blogindlæg, da den 1 september jo er faldet på en søndag. De to af blogindlægene har handlet om hofte smidighed, som har optaget mig lidt den seneste tid. Det har det fordi jeg selv føler at det er et område jeg har overset lidt for længe. Der er simpelthen nød til at ske noget nu, hvis jeg gerne vil kunne gå i split.

Det tredje blogindlæg handlede om oprydning, som lige nu optager rigtig meget af min tid. Men jeg kan mærke at det er lige det jeg har brug for i mit liv, lige nu.

Du kan finde mine blogindlæg her, hvis du ønsker at læse/genlæse dem:

Afsløring:

Her til sidst, inden jeg skriver lidt om planerne for næste måned, så har jeg en lille afsløring. Jeg har nemlig lige fået mit første instruktør job. Der er simpelthen sket det, at jeg er blevet ansat som poleinstruktør i House of pole, i slagelse.

Jeg har det seneste år arbejdet hårdt på mine evner inden for pole fitness, og har hele tiden tænkt at det på et tidspunkt kunne være sjovt at undervise andre i det. Jeg havde dog ikke lige tænkt at det var på nuværende tidspunkt i mit liv. Da der pludselig blev slået stillinger op i house of pole, hvor jeg jo har min gang, var jeg meget tilbageholdende. Faktisk gik der ret lang tid med bare at kigge lidt på det, og afvente at en anden, og mere erfaren poledancer meldte sig. Måske fordi jeg ikke havde tænkt at jeg ikke var dygtig nok, før en af mine instruktørre spurgte mig om ikke det var noget for mig. Da det ikke virkede som om at der var nogen der meldte sig, blev fristen da også for stor. Jeg søgte jobbet med den tanke, at jeg jo højes kunne få et nej, og så var der jo ikke sket noget ved det.

Til min egen store overraskelse, og glæde, endte jeg alligevel med at få en plads. Faktisk var vi hele 3 piger der blev ansat. På Torsdag har jeg derfor mine første hold, og vil fremover være at finde på skemaet. Jeg glæder mig helt utrolig meget, og er spændt på hvad det vil føre med sig. 🤩

Planer for September:

Som Jeg allerede har været inde på, så vil jeg gerne skrive et lille indlæg, i forbindelse med at jeg er begyndt at løbe med vores hund. Jeg tør dog ikke lige sætte en dato på, men jeg lover at det bliver inden denne måned slutter! 🙈

Da jeg forventer at mit nye job som poleinstruktør kommer til at fylde lidt for mig her i starten, tænker jeg også, at det måske kan blive et emne i et indlæg. Derudover tør jeg ikke love så meget mere. Jeg er dog sikker på at det nok skal blive en super god måned, med massere af spændende emner.

Jeg vil blot ønske jer alle en rigtig god September måned, og fortsat god søndag! 🙏❤️

Lignende indlæg

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.