Biograftur med House of pole

Fredag den 1 November, var jeg i biografen med nogle af pigerne fra House of pole. Vi havde fået stablet et lille arrangement på benene, med træning og biograftur, for alle dem der havde lyst. Vi havde valg at vi skulle ind og se filmen “Hustlers” som havde verdenspremiere den 7 september i år. Når valget lige faldt på den film, er det selvfølgelig ikke tilfældigt. En af hovedrollerne bliver nemlig spillet af Jennifer Lopez, som netop havde lært lidt poledanse til rollen, så det skulle vi selvfølgelig se.

Vi åbnede studiet for fri træning kl 15, for alle der havde lyst og mulighed. Der var altså ikke undervisning, men vi instruktører var til stede. Vi trænede, prøvede forskellige tricks både alene og sammen, snakkede og grinede sammen. Det var vældig hyggeligt, og et rigtig godt eksempel på hvad vi OGSÅ kan i House of pole. Det både at kunne træne og og være social sammen er med til at styrke sammenholdet, og gøre træningsglæden større. Hvis man har det god sammen med dem man træner med, er sandsynligheden for at man bliver ved med at træne så meget større.

Om filmen

Kort fortalt, handler filmen om en gruppe strippere, der inden finanskrisen tjener godt med penge. Da finanskrisen rammer, får de svært ved at tjene penge, og kunderne mere krævende og ubehagelige. Derfor må de finde nye og mere opfindsomme måder at tjene penge, og de begynder at hustle velhavende mænd, ved at drugge dem, og tømme deres kontoer. Filmen er baseret på en artikel i New York Magazine fra 2015 “The Hustlers at Scores” af Jessica Pressler.

Filmen ligger op til at man skal have medlidenhed med stripperne, og det har man måske også til en vis grad. Det er ikke fordi jeg ikke forstod hvad der havde drevet de her kvinder til at gøre de ting de gjorde. På den andre side, syntes jeg heller ikke rigtig at filmen lykkedes med at forklare hvad de her mænd har gjort for at fortjene den behandling de fik. Under vejs i filmen sad jeg og fik medlidenhed med de mænd der blev hustlet. Så meget, at jeg faktisk blev lidt sur og forarget over de her kvinder som historien handler om.

Ud over det, syntes jeg alt i alt at filmen var god, så længe man ikke tager den for mere end hvad det er. En chick flik! Den bød på en del grin under vejs, og jeg kan sagtens anbefale at man ser den, hvis man er til den slags film. Om den helt er en biograftur værd, det er jeg ikke sikker på.

Nu sidder du måske at tænker “jamen hvad så med den dans der, som Jennifer Lopez skulle lære?”. Alt i alt fyldte dansen nok ikke mere end maksimalt to minutter af hele filmen. Det hun lavede var ganske fint, men og forholdsvis ukompliceret. Men når man tager i betragtning at hun kun havde 4 måneder til at lære det, må man sige at hun gjorde det ganske godt.

Lignende indlæg

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.