December: hygge og samvær

Ny Måned, nyt år, nyt år ti, og nye muligheder. Vi har langt om længe ramt Januar måned, år 2020. Dermed siger vi ikke bare farvel til December måned, men vi siger også farvel til det gamle år. Selv er jeg ovenud begejstret over alle de spændende nye eventyr, og udfordringer, de ligger foran mig. Men lad os lige først tage et tilbageblik på hvad December måned egentlig bød på, her på bloggen.

Foto: Brøndum photography

TRÆNING:

Som jeg har skrevet tidligere, så har trænigen i December måned, og i særdeleshed hen over julen, været sparsom. Det skyldes blandt andet, at jeg virkelig har trængt til ferie, og at være sammen med min familie. Julen er dog ikke kun tiden for samvær med familien, men også samvær med mennesker uden for familien som man holder af. Her Tænker jeg specielt på de fantastiske seje piger, som jeg træner pole med flere gange om ugen. I december måned, holdt vi et julearaegnment i studiet, hor vi ikke blot trænede sammen, men hvor der også var tid til hygge. Vi satte os ned og spiste æbleskiver sammen, mens vi bare hyggede og snakkede. Det var en dejlig mulighed for at komme lidt tættere på hinanden, og udvikle de sociale bånd der også er imellem os. Hvis ikke det giver en lyst til at holde fast i sin træning, så ved jeg ikke hvad der gør. Jeg føler mig i hvert fald meget mere socialt og følelsesmæssigt involveret, og kan kun glæde mig over al den træning vi skal lave sammen i år.

Til julearrangementet var der også arrangeret et fotoshoot, hvor vi alle fik et par minutter foran linsen. Det kom der blandt andet ovenstående billede ud af. Det var både sjovt og udfordrende for mange af os, og mens vi ventede på at det blev vores tur, stod vi og snakkede om hvilke ting det kunne være sjovt at lave foran kameraet.

MÅNEDENS OPSKRIFT:

Med alle de sociale arrangementer, har jeg selvfølgelig også befundet mig i køkkenet ind i mellem. Det har gjort, at selv om jeg ikke har haft så meget tid og overskud, så er der alligevel kommet tre opskrifter op på bloggen i December:

MÅNEDENS BLOGINDLÆG:

Jeg har i noget tid snakket om, at jeg gerne ville skrive et blogindlæg om at løbe på løbebånd. I starten af December, fik jeg endelig taget mig sammen til at få færdiggjort det. Desværre blev December måned også en måned hvor jeg oven i al travlheden blev syg. Derfor fik jeg ikke skrevet så meget mere af det jeg først havde planlagt. til gengæld fik jeg skrevet et blogindlæg omhandlende myten om at man skal drikke cola og spise mariekiks når man har dårlig mave. Traditionen tro, lavede jeg også et nytårsfortsæt, som jeg skrev lidt om, i årets sidste blogindlæg. Her skrev jeg også lidt om fremtidsplanerne for bloggen, i det nye år.

Læs eller genlæs December måneds blogindlæg her:

PLANER FOR JANUAR:

Da jeg starter min uddannelse som personlig træner på Lørdag, tør jeg ikke love noget som helst om, hvad jeg vil skrive om den næste måned. Jeg har tænkt mig at prioritere min uddannelse, og forsøge ikke at stresse mig selv med alt for mange skal opgaver. Derfor forventer jeg heller ikke at smide nogen nye opskrifter op på bloggen før en gang til sommer. Hvor vidt det er muligt for mig stadig at få skrevet et blogindlæg om ugen tør jeg heller ikke spå om. Hvis ikke det kan lykkes, så håber jeg at jer der læser med, har tålmodighed med mig, og vender tilbage igen når jeg igen er klar til at skrive.

Jeg har her i weekenden opdaget, at den mailadresse jeg har tilknyttet til bloggen her, har været rimelig fuld og rodet. I den forbindelse er der nogle mails fra jer læsere der har forputet sig, og det er jeg ked af. Jeg har nu sørget for at rydde op i min mailboks, og vil forsøge at holde styr på det fremadrettet, så alle kan få svar på deres mails. Hvis du har spørgsmål til noget, eller gerne vil skrive en besked til mig, som du ikke ønsker at andre skal se, så kan du altid skrive til mig på min mail. Jeg vil forsøge at svare på alle de mails der kommer ind. Du er selvfølgelig også velkommen til at smide en kommentar her på bloggen.

Ellers håber jeg bare, at du er kommet godt ind i det nye år, og ønsker dig alt mulig held og lykke med dit nytårsfortsæt, hvis du har sådan et.

Vi læses ved! 🙏🏻❤️

Lignende indlæg

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.