Fastelavnssøndag, stegt poleflæsk, bagning og cheat dag.

Så kom dagen ENDELIG! Fastelavnssøndag! Dagen hvor vi fik et polestudie i Slagelse igen! Det er ikke stort, og der er ikke så meget albueplads som i det gamle studie, men det er okay, for vi har et sted vi kan mødes, og træne sammen. Det var virkelig dejligt at se alle pigerne igen i dag, og vi var alle meget begejstret for at komme i gang igen. Selv havde jeg meldt mig på 2 hold, og det var der flere andre der også havde gjort. Da de fleste af os ikke har holdt Polen helt ved lige, de sidste tre måneder, skal de fleste af os til at hærte huden igen, og det gør virkelig ondt! 🙈 Ved slutningen af anden time, var det lige før at man kunne lugte røgen fra de ømme og “brændte” lår. Men vi havde en fest med det.

Grundet de meget ømme lår, plus en bule og et blåt mærke på siden af hoften efter at have banket lidt hårdt ind i Polen i et spin, er resten af dagen blevet brugt på sofaen. Dog har jeg forsøgt mig med at bage en færdigblandig på brød/boller fra producenten af sukrin. Det kan du læse mere om HER!

Jeg har også gjort et forsøg på at lave noget der skulle minde lidt om Toast, men opskriften er ikke helt god endnu efter min mening, så den må i få en anden gang.

Da det jo trods alt er fastalavn, bliver der selvfølgelig spist fastalavnsboller, som jeg i øvrigt HAR lagt opskriften ud på. Find dem HER!

Her til aften har vi så besluttet at holde lidt cheat. Derfor har vi bestilt mad ude fra, og åbnet en flaske vin. Det syntes vi, at vi har fortjent. I virkeligheden er der slet ikke noget galt med at holde en cheat dag ind i mellem. Faktisk vil jeg sige, at det er noget vi alle har brug for ind. I mellem, for at holde motivatione og humøret kørende, så vi kan fortsætte med den sunde livsstil. Dog er det også et spørgsmål om hvor ofte man gør det. Her hjemme har vi besluttet os for at det er okay at gøre en gang om måneden. Så skål der ude! 🍷

Jeg håber at i alle der der ude har en mindst lige så god fastalavssøndag som os. 🙏🏻❤️

Lignende indlæg

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.