Imens vi venter

Som i ved, så lukkede polestudiet i Slagelse for nogle måneder siden. Nu er der heldigvis gode nyheder. Studiet genåbner nemlig i nye lokaler, fra den 1 marts! ❤️

Det er jo fantastisk nyt, og jeg glæder mig som en sindsyg til at komme i gang igen. Desværre er det jo ikke blevet til helt den samme træning her hjemme, så jeg starter næsten forfra. Og dog, for selv om jeg ikke har trænet så meget pole, har jeg altså ikke ligget på den lade side. Jeg har nemlig prøvet al verdens forskellige programmer. Både inden for HIIT-træning, styrketræning, yoga, og så selvfølgelig lidt zumba ind i mellem. Alt sammen noget jeg vil fortælle meget mere om i fremtidige blogindlæg.

En anden ting er, at jeg denne gang kommer til at undvære en poleveninde. Den poleveninde jeg havde sidst, har nemlig desværre ikke tiden til at få trænet. Derfor bliver det med et addict medlemskab, så jeg regner med at flytte ind i studiet, så jeg rigtigt kan få noget for mine penge. 😜

Imens jeg venter på at komme i gang igen, har jeg i denne weekend kastet mig over bageværket. Jeg har nemlig den seneste tid VIRKELIG savnet både brød og kiks. Så er der jo ogaså lige det ved det, at det snart er fastelavn, og jeg skal derfor have fundet den helt rigtige opskrift på fastelavnsboller. Jeg håber at jeg kan få fremtryllet en dejlig blød bolle, med lidt creme eller lignende, som kan gå an på KISS-kost. Bare tanken får mine tænder til at løbe i vand! 😋 Jeg vil linke til de forskellige ting jeg har fået bagt, til sidst i indlægget.

En anden ting jeg er kommet i gang med, nu hvor der ikke har været pole, er at indrette et træningsværelse hjemme. Vi har jo længe haft et tomt værelse stående, som var tiltænkt babayværelse. Men da det ligesom lader vente på sig, besluttede jeg at det var bedre at bruge det til noget fornuftigt. Noget der ikke fik mig til at tænke så meget på projekt baby. Det har virkelig været fedt, og jeg bruger det faktisk hver dag! Jeg er dog ikke helt færdig med at indrette det, men i får alligevel lige et par billeder af mit projekt.

Det er selvfølgelig meningen at fjernsynet skal op og hænge, eller rettere, jeg håber at få købt et nyt fjernsyn der kan komme op, for det på billedet er lidt gammelt og slidt. Derudover skal der lidt inspirerende billeder på væggene, og så mangler jeg lidt loftslys. Men kommer tid, kommer råd. Jeg nyder at kunne gå der ind i fred og ro. Førhen trænede jeg jo i stuen, og det kan være udfordrende med en hund der rigtig gerne vil være med. Det er faktisk kun når jeg skal danse pole, at jeg er nød til at træne i stuen, da det er der vi har højest til loftet.

Men Knirke, hvad bruger man et fjernsyn til når man træner? Jo det skal jeg fortælle. En del af den træning jeg har prøvet af den seneste tid, har værket nogle programme jeg har købt på dvd. Jeg har faktisk efterhånden ret mange trænings-dvd’er. Særligt yoga har jeg meget af på dvd. Jeg har nemlig fundet ud af at lige netop yoga er noget jeg har det bedst med at gøre ale i fred og ro. Problemet er bare, at jeg faktisk næsten intet ved om yoga, så jeg har stadig brug for en der fortæller mig hvad jeg skal gøre. Smart ikke!? 😉

Nå men tilbage til opskrifterne. Som sagt har jeg stået i køkkenet hele weekenden, og der er blevet eksperimenteret en del. Ikke alle opskrifterne er lykkedes lige godt. Jeg har endda et brød i gang lige nu, men det ser desværre heller ikke helt så lovende ud. 🙈 Men i det mindste kan jeg give jer tre nye bageopskrifter:

Jeg håber at opskrifterne falder i god jord. ❤️

Lignende indlæg

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.