Januar: Nyt år, nye udfordringer

Den første måned i det nye år, er allerede gået! Hold nu op hvor det går stærk, og hvor har jeg altså bare haft travlt. Hvis du har fulgt lidt med på bloggen her, så ved du også, at jeg har påbegyndt min uddannelse til Personlig træner. Det betyder også. at jeg er på skolebænken hver weekend, og jeg har ikke haft helt samme tid og overskud til også at få skrevet her på bloggen. Af samme årsag, kom der heller ikke noget blogindlæg op i sidste uge. Jeg har simpelthen ikke kunne finde tid til at skrive, mellem mit job, træning, privatliv og uddannelse! Allerede på lærdag, skal jeg op i min første eksamen, som bliver i Anatomi og Fysiologi. Et fag jeg altid har syntes var lidt svært, og derfor har jeg virkelig lagt energi i at få læst ordenligt op, og terpe så meget som muligt.

TRÆNING:

Trods travlhed, så ligger min træning stadig meget højt på prioriteringslisten! normalt plejer jeg jo at træne en del i weekenderne, men når man skal side på skolebænken er det svært at få helt så meget træning ind som før. Derfor har jeg i stedet forsøgt at få så meget almen bevægelse ind i mine weekender som muligt. for eksempel har jeg gået til stationen for at tage S-toget, i stedet for at tage bussen. Jeg har været meget opmærksom på, at der gå i et raskt tempo, og spændes rigtigt op i de forskellige muskler. Jeg har selvfølgelig også haft mit løbetøj med til København, så jeg kunne løbe en tur lørdag, efter skole. 🏃🏻‍♀️

En ting der selvfølgelig bar SKAL være plads til, er poledansen! for tiden bruger jeg en del tid på at øve styrke i polen. her træner jeg specielt styrken i min arme, og i min core. Herudover har jeg lagt lidt energi i at lave en flot cupid, som er det trick du ser på billedet oven over.

OPSKRIFTER:

Som jeg allerede forudsagde inden jeg startede på min nye uddannelse, så har der ikke været meget tid til at eksperimenterer i køkkenet. På trods af det, har jeg alligevel fået en enkelt opskrift op på bloggen i denne måned. Opskriften er på lækre Quesadilla med tun og spinat, og kan findes HER!

PLANER FOR FEBRUAR

Som nævnt skal jeg til eksamen i næste weekend, og har i det hele taget en ret tæt pakket weekend. derfor regner jeg ikke med at jeg kan nå at skrive noget. Til gengæld har jeg min første fri weekend ugen efter, inden det igen går løs med uddannelsen. Jeg har helt bevist ikke planlagt noget som helst, for ikke at komme til at stresse mig selv. Til gengæld vil jeg prøve at være lidt mere aktiv på facebook og indtagram. Så hvis du gerne vil følge lidt med i hvad der sker, vil jeg anbefale at du følger mig der.

Til sidst er der vist bare tilbage, at ønske alle en helt igennem fantastisk Februar måned! 🙏🏻❤️

Lignende indlæg

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.