Julefreden sænker sig

Så blev det langt om længe fjerde søndag i advent. Lige om hjørnet venter juleaften, og vi glæder os alle til at være sammen med familien. De seneste uger har stået på diverse julearrangementer og forberedelser til julen.

Der er nok mange der har brugt tid på at bage en masse forskellige julekager sammen med deres familie. Egentlig havde jeg også i mit hoved tænkt mig at jeg skulle bage. Desværre har der bare hverken været tid eller overskud i min kalender til den slags. Derfor er der heller ikke kommet nogen bageopskrifter op på bloggen.

Julearrangement i House of pole

I mandags holdte vi et julearrangement i studiet, i Slagelse. Her var der arrangeret juledans, fotoshoot og æbleskiver. Der var rigtig god opbakning til arrangementet. Endda så meget, at der var venteliste. Noget vi ellers sjældent oplever i Slagelse. Alle var i rigtig godt julehumør, og vi havde en hyggelig aften sammen.

Foto: Brøndum photography

Juleoppyntning

Her hjemme har vi oven i julestressen, og min i forveje presset kalender været i gang med årets sidste forsøg på fertilitetsklinikken. Derfor har det der med at få pyntet op til jul ikke liiige været prioriteret. Heldigvis nåede vi det lige i sidste øjeblik, og nu kan julefreden lige så stille begynde at sænke sig. Vi har også, traditionen tro, været hos svigermor og pynte juletræ, og i morgen fejre vi lille juleaften hos hende.

Selve juleaften, skal i år holdes hjemme hos mine forældre på Falster. Det er altid lidt specielt at skulle hjem til jul. Der er altid mange traditioner forbundet med lige netop denne aften, og de fleste familier har deres helt egen måde at gøre tingene på. Derfor er der da også mange forventninger forbundet med det at holde jul hjemme. Maden skal helst smage som den gjorde da man var barn, træet skal være pyntet med nogle helt bestemte ting, og vi ved lige hvilke sange vi gerne vil synge. Ud over at jeg selvfølgelig glæder mig til maden som alle andre, så er noget af det jeg glæder mig mest til netop julesangene. Vi har altid sunget meget i min familie, og jeg elsker at synge sammen med mine brødre. Som børn skrålede vi altid der ud af, specielt når der skulle vaskes op. For mig er der bare ikke meget der slår den følelse af fællesskab man får af at synge sammen.

Her til sidst vil jeg blot ønske dig bag skærmen en rigtig glædelig jul. Må alle dine ønsker gå i opfyldelse! 🙏🏻❤️🎄

Lignende indlæg

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.