Juni: kærlighed og massere af kage!

Så nåede juni måned til en ende, og sommeren er for alvor skudt i gang. Selv har jeg netop taget hul på 3 ugers sommerferie, som jeg ser meget frem til.

I sidste uge, var vi en tur i bon-bon land, med familien, og vi havde en rigtig dejlig dag. Vejret var skønt, og der var ikke for mange mennesker. Vi havde taget madpakke med, som bestod af en masse grønt, samt sandwich til alle. Min mands og min sandwich var selvfølgelig lavet med groft rugbrød, og de andre fik deres toastbrød. På den måde, kunne vi både holde kosten, og have en fantastisk dag med vores skønne familie, uden at nogen skulle sulte. 😜

Træning

I forhold til træning, har jeg ligget på et lidt lavt niveau i denne måned. Det skyldes at jeg stadig er i gang med at genoptræne min skulder. Jeg er kommet tilbage i polestudiet, og jeg kan da også lave nogle ting, men der er stadig lidt vej til det niveau jeg var på inden min skade.

Heldigvis kan man også træne andre ting. I sidste uge lagde jeg mine tre yndlings øvelser for mine gluteus op i et blogindlæg. Gluteus musklerne er måske en af de muskelgrupper, jeg nyder allermest at træne. jeg syntes virkelig det er sjovt. Du kan finde blogindlæget HER!

Trods min skulderskade, fik jeg dog alligevel gennemført endnu et yoga burn monthly program. Denne gang dykkede jeg ned i Hetha yogaen, som tidligere har været lidt en blandet fornøjelse for mig. Har du lyst til at læse hvordan det gik, kan du læse med HER!

Månedens opskrifter

Det er ikke blevet til helt så mange opskrifter i denne måned, MEN. I forbindelse med en Barnedåb i familien, lavede jeg en lækker sukkerfri mandelkage, som jeg varmt kan anbefale! Jeg må dog advare, at det kan være vanedannende! 😜

Morgenmad:

Hovedretter:

Bageværk,og desserter:

Månedens blogindlæg

I denne måned, har jeg været lidt optaget af psykisk og mentalt styrke og overskud. For mig er det nemlig en stor del af det at holde sig sund, og i god form. Ofte føler jeg at vi har en tendens til at fokusere alt for meget på udseende, og glemmer at livet handler om andet, og mere end hvordan vi ser ud. I bund og grund er det jo fuldstendig ligegyldigt om vi går rundt med verdens flotteste six-pack, den strammeste numse, den fineste talje, eller de største muskler, hvis ikke vi har det godt psykisk. Til gengæld, vil jeg våge og påstå, at hvis vi fokusere på vores indre, så følger det ydre automatisk med.

Derfor handler de to blogindlæg jeg gerne vil fremhæve om, hvordan du kan styrke dit mentale overskud, din koncentration, hukommelse, kreativitet, humør og dit stress niveau gennem både kost og motion.

Planer for næste måned

Da jeg som sagt er på ferie den næste tre uger, har jeg ikke rigtig nogle faste planer for bloggen. Både min mand og jeg, har virkelig brug for at slappe af, og bare være sammen i de tre uger. Vi har dog planlagt en lille tur til Skagen, som jeg overvejer at skrive lidt om.

Rigtig dejlig sommer der ude! 🙏🏻☀️

Lignende indlæg

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.