KirkeFit bliver 1 år. HURRA!!

Det er blevet oktober måned, og det betyder at bloggen her kan fejre sin første fødselsdag. Det er nemlig et år siden jeg oprettet bloggen her, og den 14 Oktober skrev jeg mit første blogindlæg. Mit første blogindlæg handlede om at træne med en kronisk lidelse og jeg havde to hovedformål med at skrive det. Jeg ønskede at fortælle lidt om mig selv, men uden at det blev en lang kedeligt fortælling kun om mig. Jeg ville derimod gerne bruge min historie til at inspirerer andre til at komme i gang med træningen, på trods af eventuelle udfordringer eller sygdomme. Om det lykkedes helt, det ved jeg ikke. Der var nok heller ikke så mange der læste det, da det jo trods alt var mit første indlæg. Jeg husker dog tydeligt hvor nervøs jeg var for at offentliggøre det, for hvad nu hvis folk syntes det var fjollet, eller ikke kunne lide det. I det hele taget var jeg meget nervøs for at offentliggøre at jeg havde oprettet en blog. Siden da, er det blevet til 51 blogindlæg, hvis man tæller dette indlæg. Dermed er jeg også blevet lidt mere tryg ved det. Jeg tænker dog stadig meget over hvordan det jeg skriver vil blive modtaget af dig som læser, og jeg vil rigtig gerne levere et stykke kvalitet af den ene eller anden art.

Der er i årets løb også kommet en del opskrifter på bloggen. Til at starte med blev de egentlig lagt op som blogindlæg, men jeg fandt hurtigt ud af at det blev utroligt uoverskueligt at finde dem. den slagt kan jeg jo ikke have hængende på mig, som det ordensmennesker jeg er. Derfor oprettede jeg en side hvor jeg kunne samle mine opskrifter, så de blev nemmere at finde. Det er nu blevet til 106 opskrifter, med den lækre fødselsdagskage jeg har lagt op, i forbindelse med bloggens fødselsdag.

Kagen er inspireret af flere forskellige opskrifter, og bundene er taget fra min opskrift på mandelkage. Inde i kagen er der vaniljecreme og bananer. Er du interesseret i at prøve opskriften til din næste fødselsdag, så kan du finde den HER! 🇩🇰

Hvor bevæger bloggen sig hen?

Da jeg startede bloggen her, havde jeg en klar idé om, at jeg gerne ville uddanne mig til personlig træner, og kostvejleder. Det er selvfølgelig stadig planen. Derfor ville jeg også gerne øve mig i at formidle min vide på området, og dele min passion for sund livsstil. Det er helt klart noget jeg hygger mig med, og jeg er stolt over. Det her med at side og producere noget, som jeg selv ville holde af at læse, og bruge.

I det hele taget er det her med indholdet på min blog noget der optager mig meget. Jeg er hverken særlig god til at grammatik, eller til at stave, og derfor får jeg også gerne lidt hjælp til at læse det jeg skriver igennem. Min egen holdning er dog, at det kan være fuldstendigt ligegyldigt hvor god man er til at stave, eller sætte punktummer og kommaer, hvis ikke indholdet kan bruges. Derfor ønsker jeg at producere det indhold jeg selv gerne ville præsenteres for som læser.

Hvis du er i tvivl om hvor meget og hvor lidt jeg egentlig selv bruger min blok, kan jeg kun sige, at jeg bruger den hver dag. Som eksempel bruger jeg selv aktivt mine opskrifter hver dag. Jeg har ofte min iPad stående på køkkenbordet, med dagens opskrift. Det gør det også nemt når min mand hjælper til i køkkenet. 😜 Tit eksperimentere jeg også videre med opskrifter jeg allerede har lavet, og søger at kombinere maden på nye måder.

I forhold til hvad der skal ske på bloggen frem over, har jeg enormt mange tanker og idéer. Ideelt set ville jeg rigtig gerne levere endnu mere indhold, men med et fuldtidsjob som pædagog, samt min træning og nu også jobbet som instruktør i House of pole er det ikke muligt på nuværende tidspunkt. Der ud over, skal der jo stadig være tid til min mand og vores dyr, samt diverse familiesammenkomster. Derfor sker der nok heller ikke de store ændringer lige nu.

I fremtiden håber jeg at finde en måde, hvorpå der bliver mulighed for at skrive mere og måske endda lave nogle trænings videoer af en art. Det syntes jeg kunne være rigtig sjovt. Jeg vil dog rigtig gerne sikre, at det jeg laver er af en ordenlig kvalitet. Derfor føler jeg også at jeg mangler noget mere viden, og uddannelse. Af samme årsag har jeg nu tilmeldt mig uddannelsen til personlig træner og kostvejleder, og kan forhåbentligt starte til januar. 💪🏻

Når jeg på et tidspunkt bliver uddannet, kunne jeg også forestille mig at bruge siden her til at sælge forskellige forløb. Helt hvordan det skal foregå har jeg ikke nogen decideret plan for endnu, men jeg forestiller mig at der nok kommer til at ske nogle større forandringer på siden til den tid. Heldigvis er det ikke noget jeg behøver at bekymre mig om lige nu, da jeg først forventer at være helt færdig med båd personlig træner og kostvejleder, om et år.

Ind til videre, har det seneste år været en fantastisk rejse. Der er sket mange sjove ting, og jeg er bestemt blevet udfordret på områder jeg ikke havde troet. Derfor glæder jeg mig også helt vildt til endnu et år!

Tak fordi du der ude bag skærmen læser med, og jeg håber at du fortsat har lyst til at læse med! 🇩🇰🎂

Lignende indlæg

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.