Koldskål Med Kammerjunker

Sommeren nærmer sig, og den seneste uge har været temmelig varm. Det har her hjemme betydet, at vi fik lyst til årets første portion koldskål. Jeg har altid elsket koldskål med kammerjunker, men det var noget af en udfordring for mig at finde ud af hvordan jeg lavede det KISS-kost venligt det første år. En ting er at lave en koldskål uden sukker, som også smager godt. Noget helt andet er kammerjunkerne.

Det første år vi var på KISS-kost, endte vi med at spise koldskålen uden kammerjunker. I stedet spiste vi vores koldskål med rugbrødsknas, frugt og bær. Der var flere udfordringer ved at spise vores Koldskål på den måde. For det første, så var rugbrødsknas altså lidt kedeligt, når man er vand til kammerjunker. For det andet, så skulle vi hele tiden tænke over vores valg af frugt og bær, for at undgå for meget frugtsukker. For det tredje så syntes vi at det var svært at blive rigtig mæt på lidt rugbrødsknas og frugt.

I år havde jeg så sat mig for, at finde en måde at lave kammerjunker på. Jeg har derfor brugt lidt tid på at søge efter forskellige opskrifter på nettet, og lave en version jeg kunne være tilfreds med. Det er heldigvis lykkedes, og jeg er virkelig begejstret over resultatet. Ikke bare smager de godt, men de mætter! Derfor vil jeg gerne dele opskriften med dig. Du kan finde linksne til op skrifterne nederst i indlægget her. 👇🏻

Jeg er sikker på, at vi kommer til at spise massere af koldskål med kammerjunker i år, med denne opskrift. Med andre ord, er min sommer altså redet, og jeg glæder mig til at gå den danske sommer i møde. Alting bliver bare så meget nemmere, og positivt, i sommersolen! ☀️

Jeg ønsker dig og dine en dejlig sommer, og god fornøjelse. ❤️

Find op skrifterne her:

Lignende indlæg

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.