Maj: et månedligt overblik

Vi er nu gået ind i juni måned, og i næste uge er det 8 måneder siden jeg skrev mit første blogindlæg. Der har været meget jeg har skulle lære, og sætte mig ind i. Det er der selvfølgelig stadig, men jeg føler efterhånden at jeg har godt styr på det grundlæggende. Jeg har selvfølgelig et mål for hvor bloggen her skal bevæge sig hen i fremtiden, og får konstant nye tanker og ideér. Alle tanker og ideér bliver overvejet og skrevet ned i en lille bog jeg har liggende ved siden af computeren. Nogle af ideérne kan føres ud i livet med det sammen, mens andre kræver lidt planlægning. Det er måske heller ikke dem alle, der giver mening som bloggen er lige nu, men passer måske bedre ind når bloggen har vokset sig større.

En af de tanker der har fyldt meget den seneste, handler om hvordan jeg kan sætte min blogging mere i system. Jeg vil gerne oparbejde en mere fast rytme for hvad jeg ligger op, og hvornår. Samtidig vil jeg gerne gør det mere overskueligt for mine læsere, hvad der kommer op på bloggen. For eksempel har jeg på nuværende tidspunkt ikke nogen måde at annoncere nye opskrifter på. De bliver bare lagt op, og hvis jeg husker det så skriver jeg en opdatering på de sociale medier.

Nogle måneder sker der selvfølgelig mere end andre. Man skal også og huske på, at jeg har et fuldtidsjob ved siden af. Jeg har altid lært, at man ikke skal slå større brød op, end mand kan bage, og jeg syntes derfor jeg har fundet en ret god løsning. Min tanke er at lave et månedligt blogindlæg, der opsummerer de vigtigeste ting der er sket, og lagt op. Her vil man både kunne finde månedens opskrifter, opdateringer fra min hverdag og min træning, mm. Hvis det giver mening, vil jeg måske også ligge en lille teaser op for hvad den kommende måneders blogindlæg skal handle om. Men for nu bliver det mest af alt et overblik over hvad der er sket. På den måde føler jeg at jeg slår to fluer med et smæk. Jeg får et fast månedligt blogindlæg, som har et forudbestemt indhold, og jeg får annonceret de ting, som før hen ikke har været så tydelige. Jeg forestiller mig at ligge det op den første weekend i hver måned. Hvad dette blogindlæg skal hede frem over, er jeg ikke helt kommet frem til. Måske der er nogen af jer der ude, der har en idé til et navn? Måske skal det bare hedde “highlights”?

Maj highlights

Lad os springe vider til det det i virkeligheden handler om. Alt det spændende der er sket i maj måned. Det kan måske virke som om at maj måned har været en stille måned. Det har det på sin vis også rent blog mæssigt, men I privaten har der været alt andet end stille. Det skyldes at vi er kommet i gang med fertilitetsbehandlingen igen, som ellers har stået lidt stille siden jul. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at fertilitetsbehandling er hårdt, og vi har derfor haft brug for at være lidt mere sammen. Derfor har vi taget os lidt mere tid til hinanden, og har blandt andet været en tur i Odense zoo. Vi havde en rigtig dejlig dag i Zoo, og hvis du aldrig har været i Odense zoo, så kan jeg varmt anbefale det!

Træning:

Den første del af måneden stod på en masse træning, og jeg har blandt andet øvet mig på et poletrick der hedder “jadestar”. Den skal helt sikkert øves nogle gange endnu, men jeg syntes egentlig at jeg gjorde det okay:

Desværre er der sket det, at jeg har lavet et forkert stræk med min skulder, og overbelastet min biceps på venstre arm. Jeg skal derfor tage den med ro den næste tid, og så skal jeg i gang med genoptræning. Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt, men også nødvendigt hvis jeg vil undgå problemer med den fremover. Lige nu er jeg bare glad for at jeg er højrehåndet. 😜

Månedens opskrifter

Som bekendt, har det været store bededag i denne måneden, og i den forbindelse er der kommet nogle opskrifter op på hveder. Jeg har også taget et kig tilbage på min opskrift på chiagrød, og rettet den lidt til. Siden jeg startede med at spise chiagrød, har opskriften nemlig ændret sig en anelse, og jeg har leget lidt med nogle forskellige smags varianter. 😉

Derudover er der kommet en masse grill opskrifter på det seneste, hvilket jeg også skrev et lille blogindlæg om.

Morgenmad:

Hovedretter:

Suppe:

Tilbehør:

Salat:

Dip og dressinger:

Bageværk:

Månedens blogindlæg

Da jeg ikke har haft helt vildt meget tid til at skrive i den seneste måned, er der heller ikke så mange blogindlæg at hive frem i. Dog skrev jeg et blogindlæg i sidste uge, med et emne der for mig er meget vigtigt. Jeg skrev lidt om vigtigheden af at kunne logge af fra de forskellige medier, og give sig selv en pause. Jeg mærker tit hvordan medierne kan være med til at stresse mig i min hverdag, og jeg prøver derfor at være lidt opmærksom på hvad jeg bruger dem til, og hvornår. Hvis du endnu ikke har læst det, kan du finde det her: Log af og stress ned.

Det er vist alt jeg kan komme i tanke om fra denne måned. Jeg glæder mig til at se hvad juni måned bringer, og har du nogle kommentarer, tanker eller ideér er du velkommen til at dele dem i kommentarfeltet.

Fortsat god søndag. ❤️

Lignende indlæg

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.