Oktober: Tid til at være

Oktober måned er kommet til en ende, og det har været en måned, hvor jeg har valgt at sætte farten lidt ned. Efter nogle virkelig hektiske måneder, har jeg nemlig følt mig så forfærdelig, frygtelig træt. Jeg har derfor givet mig selv lov til at slappe lidt af, være mere hjemme, ikke mindst være nærværende med min mand og vores dyr, når jeg har været hjemme. Ikke mindst har jeg øvet mig i at acceptere, at jeg ikke altid kan nå ALT hvad jeg har planlagt. Selvfølgelig har jeg stadig haft en del at se til, og mange planer, som jeg jo altid har. Det ændre sig nok heller ikke lige foreløbigt.

Oktober var også den måned, hvor bloggen her har kunne fejre sin første fødselsdag. Det er jo helt fantastisk, men også underligt at tænke på. Jeg har svært ved at forstå, at jeg allerede har blogget i et helt år!

Sidst men ikke mindst, blev oktober også den første måned, hvor min mand og jeg officielt ikke længere er på KISS-kost. Dermed ikke sagt, at vi er gået amok i sukker og kulhydrater, for det er vi slet ikke. Til gengæld har vi fået en helt ny frihed i at kunne taget et lille stykke kage, til en fødselsdag, eller et rundstykke søndag morgen. MEN, når man har levet på en bestemt måde, i nogle år, med en meget striks kost, kan det nok ikke ungås at det blive en del af ens livsstil. Det skal da heller ikke være nogen hemmelighed, at jeg nok har lidt svært ved at slippe kontrollen og de strikse spisevaner helt. Jeg vil nok også sige, at jeg har fået en vis forkærlighed, for det sukkerfrie liv, og det, det gør ved min krop.

VINTERFERIE:

I uge 42, holdt vi, som så mange andre danskere, en velfortjent vinterferie. Det var ikke fordi vi skulle noget særligt. Vi skulle bare være hjemme, slappe af, og få styr på nogle af alle de hængepartier man altid har i hjemme. En af de ting jeg fik ordnet, var at jeg blev færdig med at rydde op i køkkenet, hvilket jo er fantastisk. Nu er der plads til alle mine køkkenredskaber, og alt hvad vi ikke bruger, er kommet ud. 🙏🏻

TRÆNING:

I forbindelse med at jeg har valgt at slappe lidt mere af i Oktober måned, så har jeg også skruet meget ned i min træning. Det betyder ikke at jeg ikke har trænet, for det har jeg. Jeg har bare valgt at sove lidt længere nogle morgener, og dermed sprunget et løb eller to over. Det er selvfølgelig også gået ud over alt den yoga jeg gerne jeg gerne ville have været i gang med. Jeg tror helt klart at det er sundt lige at give sig selv en pause ind i mellem, og får lyttet til sin krop. Ved at give sig selv lidt ro, eller en lille pause, tror jeg også at det bliver nemmer at ligge fornyet energi i sin træning.

MÅNEDENS OPSKRIFT:

I forbindelse med bloggens fødselsdag, lavede jeg en fødselsdagskage, som blev lagt op her på bloggen. Egentlig havde jeg inviteret gæster, men da de ikke dukkede op, måtte vi prøve at spise kagen selv. Vi spiste derfor på den i flere dage. Det var bestemt en god kage, meeen, en hel kage til to mennesker er måske lidt i overkanten! 🤣

Find min opskrift på fødselsdagskage her:

MÅNEDENS BLOGINDLÆG:

Der er selvfølgelig også blevet til et par blogindlæg i løbet af måneden. Ud over et fødselsdags indlæg, med tilhørende opskrift, har jeg også skrævet et indlæg om det ikke længere at være på kisskost, og hvad det kommer til at betyde.

I sidste uge skrev jeg så et indlæg omkring salt. Det var egentlig ikke noget jeg havde planlagt, men jeg læste en lille artikel om det, og blev fanget af emnet. Måske mest fordi jeg godt selv ved, at jeg selv kan have lidt svært ved at holde mit saltindtag nede.

Har du lyst til at læse/genlæse et af månedens blogindlæg, kan du finde dem her:

PLANER FOR NOVEMBER:

I november måned har jeg planer om at skrue lidt op for træningen igen. Jeg har nemlig tilmeldt mig fitness1 i Slagelse, sammen med min mand. Det har jeg gjort dels fordi jeg, i forbindelse med min forestående uddannelse, skal ud og øve mig i at bruge maskinerne, og træne med frivægte, og dels for at bruge lidt tid sammen med min mand, på en ny måde. En af de ting jeg godt kunne tænke mig at skrive om i den forbindelse, er løb på løbebånd. Nu hvor det er begyndt at blive koldt, kan det måske være lidt relevant for nogle. Specielt hvis der sidder nogen der ude der er lige så kuldskær som mig! 🤣🙈

Der ud over har jeg som altid også travlt i studiet. Lige nu arbejder jeg på en lille jule-koreografi til en julefrokost. Det er den første koreografi jeg selv skal lave, og det er både sjovt og udfordrende. Jeg har ikke helt besluttet om det er noget der skal ligges op, men det kommer nok også an på hvor tilfreds jeg bliver med resultatet.

Jeg er enormt spændt på at se hvad den næste måned bringer, og jeg håber at du har lyst til at følge med.

Stay tuned. ❤️

Lignende indlæg

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.