Fiberbrød/boller fra sukrin

Okay, lad os være ærlige. Det er ikke altid man lige har overskud til at lave al ting fra bunden selv. Nogle gange skal det bare være nemt og hurtigt! Så hvorfor ikke bare Bage lidt boller eller brød, af en færdigblanding!? For nylig var jeg forbi helsebutikken helsam, for at se hvad de havde af spændende ting. Her faldt jeg over en brødblandin fra producenten af sukrin, der hedder fiberbrød. Blandingen indeholder kun 1 2,5g kulhydrat pr. 100g, og hele 21,2g fibre. Desuden er brødmixen glutenfri, og indeholder hverken mælk eller gær.

Indrømmet at dette ikke er en egentlig opskrift fra min side, men jeg syntes alligevel at i skulle høre om min oplevelse med denne brødmix.

Brødet er enormt nemt at lave. Der skal bare tilføjes vand, så skal dejen hvile i 10 min og så i ovnen. Jeg valgte at lave min dej til boller. Jeg er blevet så vand til at lave low carb brød som næsten ikke hæver, men de her hæver altså lidt, så jeg fik lavet mine boller forholdsvis store.

På pakken stod der at hvis man lavede dejen til boller, skulle den bage i ca 30-35 minutter, det viste sig dog at være lige i underkanten for mine store boller! 🙈 Smagen var dog rigtig god, bollerne var dejligt bløde. Det bedste ved dem er, at de skulle kunne fryses ned, hvilket jo er fantastisk.

Jeg er i hvert fald begejstret, og jeg vil nyde at spise mine nemme boller i fremtiden! ❤️

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.