Kammerjunker

Jeg ELSKER Kammerjunker i min koldskål. Derfor blev jeg også virkelig begejstret, da jeg fandt ud af, at jeg kunne lave denne Low Carb High Fat version. De smager virkelig godt, og efter in mening kan man ikke smage forskel på dem her, og dem man køber.

Ingredienser (Ca. 54 stk.):

  • 2 dl/100 g Affedtet Mandelmel
  • 2 spsk. kikærtemel / 200 g Kamutmel?
  • 2 tsk. Bagepulver
  • 2 tsk. Vaniljepulver
  • 4 spsk. Sukrin+
  • 75 g smør
  • 1 æg
  • 1 dl kefir (kan skiftes ud med almindelig mælk efter eget valg.)
  • 1 tsk. Kanel eller kardemomme

Fremgangsmåde:

Forvarm ovnen til 200 grader. Bland alle ingredienserne sammen til en ensartet masse, og lad dejen hvile i 10 minutter. Er dejen ikke fast, så tilsæt lidt ekstra mandelmel. Tril dejen til små kugler, og sæt dem på en bageplade, beklædt med bagepapir. Bag kammerjunkerne i den forbarmede ovn, i 6 minutter. Tag dem ud, og skær dem midt over. Stil kammerjunkerne tilbage i ovnen, og sluk for ovnen. Lad kammerjunkerne stå i ovnen i ca. 30 minutter.

TIP: Hvis ikke Kammerjunkerne bliver sprøde nok, så giv dem lidt ekstra tid, med varmluft.

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.