Mandelkage med bær

Her er en super lækker opskrift, på en saftig kage med friske bær. Kagen er naturligvis sukkerfri, men vær opmærksom på at der er frugtsukker i alle bær og frugter, og det kan derfor have betydning for blodsukkeret. Selv er jeg helt vild med den her kage, og efter min mening smager den fuldstændig som almindelig kage. Det er lige før jeg tror jeg kunne spise en hel portion selv. Desværre er sukkerfri kage ikke ensbetydende med at det ikke feder, så jeg må lære at styre mig lidt, og spise med måde. 😜

Ingredienser (Ca. 10 Pers.):

  • 130 g Smør eller Olie
  • 2 Æg
  • 2 1/2 dl Mælk
  • 200 g Fedtreduceret mandelmel
  • 3 tsk. Bagepulver
  • 170 g Sukrin

Topping:

  • Sukkerfrit syltetøj eller Vaniljecreme
  • Friske bær
  • Sukrin

Fremgangsmåde:

Pisk æggene let sammen og tilsæt mælk og smør. Bland mandelmel, bagepulver og sukrin sammen. Hæld det over i væsken, og rør det godt sammen. Kom dejen i en smurt springform, og bag den midt i ovnen, ved 200 grader, i 30 minutter.

Pynt med vaniljecreme eller syltetøj og friske bær.

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.