Frokost-vafler

Jeg elsker vafler og pandekager, og disse frokost-vafler er absolut fantastiske. De smager godt, og mætter helt vildt! Det bedste ved dem er, at en vaffel kun indeholder omkring 90 kalorier. Det skyldes bland andet at jeg kun har brugt ét æg, og så æggehvider for resten. ønsker du at tilføje flere kalorier til vaflerne, kan du blot putte 3 æg i dejen, og udelade æggehviderne.

Ingredienser (5 stk.):

  • 25 g Hasselnødder
  • 1 Æg
  • 100 g Æggehvider
    – Svare til Ca. 3 Æggehvider og kan erstattes med 2 hele æg.
  • 1/2 dl. Skummetmælk
  • 2 store håndfulde Spinat
  • 50 g fedtfattig mozzarella
  • 1/2 tsk. Gurkemeje
  • Salt og Peber
  • Olivenolie til vaffelhjernet.

Dilddressing:

  • 1 stor spsk. Skyr naturel
  • 1 stor spsk. Græsk yoghurt
  • 1 spsk. citronsaft
  • 2 tsk. tøret Dild
  • salt og peber

Topping:

  • 1 revet gullerod
  • 1/2 Revet squash

OBS: Jeg bruger olie på sprayflaske fra Bodylab, for at mindske mængde af fedt til det absolut nødvendige. Du kan købe olie på sprayflaske HER!
(Jeg tjener ingen penge på at reklamere for bodylab, men føler mig altid meget inspireret af deres produkter)

Fremgangmåde:

Start med at hakke nødderne fint. Det er nemmest i en minihakker. skyl og skær spinaten i mindre stykker. Bland alle ingredienserne sammen i en skål, og bland det godt. Varm vaffeljernet op, smør det med olivenolie, og steg vaflerne til de er gyldne på overfladen.

Mens du venter på at vaflerne skal blive færdige, kan du river grøntsagerne til toppingen, og blande dressingen.

Velbekomme! ❤️

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.