Græsk kyllingesuppe

Jeg indrømmer blankt, at denne ret måske ikke tager sig så godt ud på billeder, MEN, den smager altså virkelig godt. Så giv den lige en chance. Måske bliver du overrasket?!

Ingredienser (2 Pers.):

  • 500 ml kyllingebouillon
  • 2 kyllingebrystfileter
  • 200 g Perlebyg eller Shirataki risperler
  • 2 spisk. kikærtemel
  • 1 spsk Vand
  • 4 æg
  • 3 spsk. Citronsaft, eller saften fra en hel citron
  • 1/2 tsk oregano
  • salt og peber.

Fremgangsmåde:

Kom kyllingebouillon og kyllingefileterne i en gryde, og bring den i kog. Skrug lidt ned for varmen, og lad dem koge i 8-10 minutter, eller til kyllingen er gennemkogt. Tag kyllingen op, og fordel den i små stykker. Kom kyllingen tilbage i gryden, og tilføj perlebyg eller shirataki risperler. Put låg på gryden, og lad dem koge efter den anviste tid.

Kom æg, citronsaft og oregano i en skål, og pisk det godt sammen. Lav en jævning af kikærtemel og vand og pisk jævningen over i æggemassen. Pisk langsomt noget af den varme suppe op i massen, til den hovedsageligt består af suppe. Hæld det hele op i gryden, og pisk det over lav varme, til suppen er blevet tyk og cremet. Smag til med salt og peber.

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.