Grillet, benløse kyllingelår

En rigtig nem, og lækker måde at lave kyllingelår på, er at udbene dem, og grille dem. Jeg bruger en grillmaskinen til at grille på, men man kan også sagtens bruge en grillpande. Jeg er bare lidt doven, og gider ikke stå og holde øje med kyllingerne, ved panden. 😜

Hvad man spiser som tilbehør, er jo op til en selv. Mulighederne er mange. Måske en god sommersalat? Hvis du har brug for inspiration, kan du jo hente inspiration blandt mine opskrifter på tilbehør HER!

OBS: Denne opskrift er ment som slankeopskrift, og portionerne er derfor forholdsvis små. Hvis du ikke er på slankekur, kan du beregner ca. 2 portioner pr. person.

Ingredienser (4 Pers.):

  • 1 tsk. Balsamico vineddike
  • 2 spsk. Citronsaft
  • 3 fed Hvidløg
  • 2 spsk. Tomatpure
  • 1 tsk. Olivenolie
  • 4 skind og benløse kyllingelår
  • Salt og Peber

Fremgangsmåde:

Bland de første 5 ingredienser grundigt sammen, på nær 1/2 tsk af olien. Smag til med salt og peber. Tilføj kyllingen, og sørg for at den er marineret grundigt på begge sider. Til kyllingen i marinaden, i køleskabet, i minimum 2 timer.

Fjern kyllingen fra marinaden, og kasser den overskydende marinade. Forvarm grillmaskinen. Når grillmaskinen er varm, smører du den med det resterende olie. Fordel kyllingen i grillmaskinen, eventuelt i mindre portioner, hvis ikke der er plads. Grill kyllingen i ca. 4 minutter, eller til kyllingen er gennemstegt.

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.