Grillet Nakkekoteletter

Sommer er lig med grill, og lækker mad. Den her opskrift på Nakkekoteletter, er super lækker, og passer til det meste sommermad. Så tænd grillen, hak salaten, og find hvidløgsflutesne frem fra fryseren! Og kom så ud og nyd det gode vejr! ❤️

Skulle den danske sommer vise sig fra sin dårlige side, kan man heldigvis grille sit kød på en grillpande.

Ingredienser (4 Pers.):

  • 4 Nakkekoteletter
  • 1 tsk. Barbecue sovs
    • Find opskriften HER!
  • 1/2 tsk æblemos blandet med 3 ml stevia
  • 1 tsk. Soyasovs
  • 1 tsk. Hvidløgssalt
  • 1/2 tsk sennep

Fremgangsmåde:

Pladser kødet mellem 2 stykker bagepapir, og bank kødet fladt med en kødhammer eller andet tungt fladt objekt. Grill kødet på en grill eller grillpande, i 6 minutter på hver side. Bland de resterende ingredienser i en skål. Smør kødet ind i sovsen, og grill det yderligere 5 minutter på hver side.

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.