Grillet rødspættefilet med dild-tatar sovs

Jeg elsker rødspætter. Ja faktisk elsker jeg al slags fisk. Jeg har også spist meget fisk gennem min opvækst! Derfor bliver jeg også henrykt hver gang jeg finder en ny opskrift på en hver form for fisk, og det kan kun gå for langsomt med at få prøvet det af.

I denne opskrift skal der bruges agurkerelish til tilbehøret. Da den slags altid er fyldt med en masse sukker, laver jeg selvfølgelig min egen.

Ingredienser (4 Pers.):

  • 1 spsk. Light Mayonnaise
  • 2 spsk. Agurkerelish
    • Find opskriften HER!
  • 1 spsk. tørret Dild eller 2 spsk. frisk Dild
  • 60 g Usaltet smør, smeltet
  • 4 spsk. Citronsaft
  • 4 Rødspættefileter

Fremgangsmåde:

Gør grillen klar. (Fisken skal grilles 12-13 cm. fra varmekilden.) Bland de første 3 ingredienser i en skål, og stil det til side. Bland den smeltede smør og citronsaften. Arranger fisken på grillen, og smør den med smørblandingen. Fisken skal grille i 6-8 minutter. Husk at vende fisken undervejs, og smør den jævnligt med smørblandingen. Server fisken sammen med sovsen fra før, og eventuelt en frisk salat, eller hvad du nu lyster. God fornøjelse.

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.