Grillet torsk med kapers-smør

Torsk er en dejlig fisk. I hvert fald hvis du spørg mig. Den kan også tilberedes på mange måde. Denne opskrift egner sig særligt til sommerens grill, og det smager super lækkert med den hjemmelavet kapers-smør, der er rørt op med lidt citron.

Ingredienser (4 Pers.):

  • 4 spsk. Usaltet smør ved stuetemperatur
  • 1/2 spsk. Citronsaft
  • 1/4 tsk. Revet Sitronskal
  • 10 g kapers
  • 4 torskefileter

Fremgangsmåde:

Kom smør, citronsaft, citronskal og kapers i en minihakker, og hak det tilen pure. Krydder fisken med salt og peber, og gril den 3-4 min på hver side. Server fisken med kapers-smør og valgfri tilbehør.

Tip: Hvis der er kapers-smør til overs, kan du rulle det ind i madfilm, og fryse det ned i op til 3 måneder.

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.