Kalkunbacon og lakse sandwich

Sandwich er rigtig gode til at have med i sin madpakke. Før jeg fik gang i den KISS-kost venlige bagning, kunne jeg nogle dage rive mig selv lidt i håret over at jeg ikke bare kunne smide lidt brød i madpakken, de dage hvor der ikke var rester tilbage, og det bare skulle gå hurtigt. Disse sandwich smager rigtig godt på et stykke hjemmebagt toast. Jeg bruger Kamut udgaven, da det er den mest faste af dem. Find opskriften på toast HER!

OBS: Denne opskrift er ment som slankeopskrift, og portionerne er derfor forholdsvis små. Hvis du ikke er på slankekur, kan du beregner ca. 2 portioner pr. person.

Ingredienser (1 Pers.):

  • 2 skiver Kalkunbacon
  • 100 g Laksefilet uden skind
  • 2 spsk. light mayonnaise
  • 2 skiver let ristet Toast
  • 1/2 Tomat i skiver
  • 2-3 blade af en Hovedsalat
  • Olivenolie til stegning

OBS: Jeg bruger altid olie på sprayflaske fra Bodylab, for at mindske mængde af fedt til det absolut nødvendige. Du kan købe olie på sprayflaske HER!
(Jeg tjener ingen penge på at reklamere for bodylab, men føler mig altid meget inspireret af deres produkter)

Fremgangsmåde:

Steg kalkunbacon på en pande, i lidt olivenolie. Imens du steger kalkunbaconen, kan du krydre din laskefilet med salt og peber. Tag baconen af panden, og steg laksen i lidt olie.

Smør to skive toast med Mayonnaise, og lig de øvrige ingredienserne i lag, mellem de to skiver toast. Smag eventuelt til med lidt peber.

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.