Karrygryde

Jeg har altid været helt vild med lige præcist denne gryderet, som efter min mening er den bedste gryderet der findes! Jeg husker at jeg fik den serveret som barn med hvide ris. Som de fleste gryderetter, er den selvfølgelig fryseegnet, så jeg laver altid en kæmpe portion, og fryder ned. 🙏🏻❤️

Ingredienser (4 Pers.):

  • 2 Spsk. Rapsolie
  • 2 spsk. Karry
  • 1 tsk. Gurkemaje
  • 2 Løg
  • 3 fed Hvidløg
  • 500 g Oksesmåkød
  • 2 Grønsags Bouillonterninger
  • 1 ltr. kogt Vand
  • 500 g Broccoli blanding
  • 2 spsk. Kamutmel (Du kan også prøve at jævne med, Johannesbrød-kernemel)
  • 1 dl. Skummetmælk
  • Salt og Peber
  • Evt. Estragon

Tilbehør:

  • Perlebyg
  • Evt. ekstra grøntsager eller salat efter eget ønske

Fremgangsmåde:

Skær Løg og hvidløg fint. Varm en stor gryde op, med olie, kom karry og gurkemeje i, og svits kødet sammen med løgene i karryolien. Når kødet er gennemstegt, tilføj vand, bouillonterninger og hvidløg, og lad retten koge op. tilføj grøntsagerne, og lad retten simre i 10 minutter. Lav en Jævning af , kamutmel og mælk, og jævn sovsen. Smag til med salt og peber, og eventuelt lidt estragon. Server med perlebyg, og eventuelt lidt ekstra grøntsager hvis du har lyst.

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.