Koldskål

Der er næsten ikke noget bedre en koldskål, på en hed sommerdag. Det er så dejligt forfriskende på de dage, hvor varmen er så trykkende, at man ellers ikke har lyst til at spise. Her er en rigtig lækker version, som smager rigtig godt med lidt æble stykker og hjemmelavet kammerjunker.

Ingredienser (4 Pers.):

  • 8 pasteuriserede Æggeblommer
  • 2 tsk. Vaniljepulver
  • 2 tsk. Stevia
  • Revet Citronskal fra 1/2 Citron (prøv også med Appelsin)
  • 600 g Skyr
  • 1 liter Kærnemælk
  • EVT 2 dl Kefir

Forslag til tilbehør:

  • Kammerjunker
    • Find opskriften HER!
  • Rugbrødsknas
  • Frugt og bær

Fremgangsmåde:

Pisk æggeblommerne i en skål, med Vaniljepulver, stevia og citronskal. Bland de piskede æggeblommer op i skyren lidt af gangen, for at undgå klumper. Bland til sidst kærnemælken i. Hvis du Har lyst kan du også blande lidt Kefir i. Selv syntes jeg det giver en god smag.

TIP: Hvis du syntes koldskålen er for tyk, kan du altid blande mere kærnemælk i.

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.