Kylling Divan

Kylling divan er en af de retter man bare ikke kan få nok af. Når først man har smagt den en gang, så er man hooked. Her får du min slanke udgave af retten, og jeg LOVER dig, at det stadig er en fantastisk ret, også selv om det er en slanke udgave. Faktisk er den så god, at min mand flere gange om året tigger mig om at lave den! 😉

Ingredienser (4-5 Pers.):

  • 700 g Kyllingefileter
  • 6 stk. Porre
  • 3 dl. Hønsebouillon
  • 2 stk. Broccoli (Kan er States med Blomkål)
  • 3 dl MornaySaucev 5%
  • 4 tsk. Tør Sherry
  • 3 spsk. Dijon sennep
  • 80 g Parmesanost i skiver
  • Timian
  • Salt
  • Friskkværnet Peber

Tilbehørs forslag:

  • Kogt perlebyg og blomkålsris
  • Bagte Rodfrugter

Fremgangsmåde:

Startede at ordne grøntsagerne. Del broccolien i mindre stykker og skær porerne fint. Herefter bringes kyllingen i kog, med hønseboullion. Skær kyllingen i mindre stykker, og gem bouillonen til senere brug.

Porerne simres på en pande med lidt af bouillone, i 2 min. Tilsæt broccoli samt lidt mere boullion. Herefter tilsættes kylling, sherry, timian, sennep, mornaysauce og 1,5 dl. bouillon. Lad det hele simre i 5 min, og smag til med salt og peber.

Hæld hele blandingen over i et ovnfast fad, og drys med parmesan og peber. Bag retten i ovnen, ved 250 grader, i ca. 10-12 min til den er gylden.

server retten med kogte perlebyg, blandet med blomkålsris, eller bagte rodfrugter.

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.