Kyllinge-krebinetter

Findes der noget bedre en paneret kød? Det smager super lækkert, og det kan faktisk også gøres forholdsvis sundt. Hvis bare man laver sin egen rasp af lidt rågi knækbrød. ❤️

Ingredienser (4 Pers.):

  • 1 æg
  • 450 g kylling- eller kalkunfars
  • 2,5 ml Rasp (af rågi knækbrød)
  • 1 spsk. Usaltet smør
  • 2 spsk. Rapsolie
  • Salt og Peber

Forslag til Tilbehør:

Fremgangsmåde:

Pisk æg salt og peber sammen i en skål. Tilføj farsen, og bland det godt sammen. Del det op i 4 lige store portioner, form dem som hakkebøffer og rul det i rasp, krydret med salt og peber. Smelt smør og olie sammen, på en slip let pande. Steg krebinetterne Ca. 5 min på hver side, til de er gyldne og kyllingen er gennemstegt. Lad krebinetterne dryppe af på et stykke køkkenrulle.

TIP: lav eventuelt en opbagt sovs af kikærtemel og/eller Kamutmel og mælk, med lidt chilisovs i. Det smager rigtig dejligt.

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.