Kyllingefrikadeller

Når jeg laver kyllingerikadeller, laver jeg som regel en dobbelt portion, eller mere, så jeg kan fryse lidt ned til fremtidige madpakker. Denne opskrift er super lækker, og du kan sagtens krydre dem mere hvis du har lyst.

Ingredienser (3 Pers.):

  • 400 g Hakket Kylling
  • 1 stk. Ingefær
  • 3 Fed Hvidløg
  • 1 Løg
  • Chili
    – Du kan både bruge pulver og frisk Chili.
  • Salt og peber
  • Margarine eller Smør til stegning

Fremgangsmåde:

Kom kødet i en skål. Jeg foretrækker at røre min fars i en køkkenmaskine. Rør lidt salt og peber i. Hak hvidløg, løg og ingefær fint, og rør det i farsen. Brug eventuelt en minihakker, hvis du syntes det er nemmere. Krydder farsen med lidt Chili, eller hvad du eller syntes. Rør farsen godt, og form farsen til små frikadeller. Steg dem på en varm pande med lidt magarine eller smør, til de er gyldne.

Server eventuelt kyllingefrikadellerne med en lækker salat og lidt Orientalsk perlebyg. Du kan finde min opskrift på Orientalsk perlebyg HER!

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.