Oksefrikadeller

Jeg elsker krydret mad, og derfor elsker jeg også de her frikadeller. Jeg har dog en tendens til at få gjort dem så krydret, at min kære mand bliver knap så begejstret.

Ingredienser (3 pers.):

  • 400 g Oksekød
  • 1 Frisk Chili (uden kerner)
  • 1 Lille Løg
  • 3 Fed Hvidløg (kan udelades)
  • 1 Lille håndfuld friske Mynteblade
  • 1/2 tsk. Knust Spidskommen
  • 1/2 tsk. Knust Koriander
  • 1/2 tsk. Paprika
  • Salt og Peber.
  • Usaltet smør til stegning

Fremgangsmåde:

Løg, hvidløg, chili og mynte hakkes fint. Det er nemmest med en minihakker eller foodprocessor. Bland det godt med kødet i en skål, og kryder det med salt, peber og øvrige krydderier. Lav helt runde kødboller, og steg dem i lidt smør på en pande.
Rul dem rundt, så de får jævn varme over det hele.

Server eventuelt Oksefrikadellerne med en lækker salat og lidt Orientalsk perlebyg. Du kan finde min opskrift på Orientalsk perlebyg HER!

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.