Oksekødsgryde

Jeg har altid en masse fars liggende i fryserne, for det er så dejlig nemt at arbejde med i en travl hverdag. I opskriften her har jeg sammensat oksefarsen med lækker quinoa, som anses af mange som en superfood, og er en god og sund kilde til energi!

Skulle du have lyst til at læse mere om Quinoaens egenskaber og anvendelse, samt købe quinoa hjem til dit eget køkken, kan jeg anbefale at klikke ind på danmarks største helseshop Med24.dk. Læs om, og køb din quinoa HER! “Reklamelink”
Med24 forhandler mange sunde, spændende og økologiske produkter, i flere forskellige kategorier, så gå endelig på opdagelse, og bliv inspireret på deres hjemmeside!

Og så selvfølgelig videre til det du er her for. en sund lækker og nem opskrift med oksefars og quinoa:

Ingredienser (4 Pers.):

  • 120 g Quinoa
  • 4 Løg
  • 6 Fed Hvidløg
  • 400 g Champignoner
  • 2 stor Gulerødder
  • 2 små eller 1 stor Chili
  • 1 spsk. Olivenolie
  • 600g Magert Hakket Oksekød
  • Salt og Peber
  • Persille til pynt

Fremgangsmåde:

Kog quinoaen efter anvisningerne på pakken.

Hak løg og hvidløg. Skær champignongerne i skiver, riv gulerødderne på et rivejern og hak chilien ud i mindre stykker.

Svits Hvidløg og chili i olien. Kom kød og Løg i, og lad det brune. Tilsæt Gulerod og champignon og svits til det er mørt. Du kan eventuelt tilsætte lidt vand, hvid det bliver for tørt under vejs. Smag til med salt og peber.

Server med ny kogt quinoa og pynt med persille.

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.