Omelet Wrap

Denne Wrap er nem at lave, og indeholder vigtige proteiner. Kun fantasien sætter grenser for, hvad du kan putte i.

Ingredienser (4 Pers.):

  • 6 æg
  • Olivenolie
  • salt og peber

OBS: Til stegning bruger jeg Olivenolie på sprayflaske fra bodylab, for at mindske mængden af olie mest muligt. Det kan du selvfølgelig gøre som du vil, men jeg ved ikke noget være end at få serveret en alt for olieret æg. Jeg foretrække min æg forholdsvis tør. Du kan købe olivenolie på sprayflaske HER!
(Jeg tjener ingen penge på at reklamere for bodylab, men føler mig altid meget inspireret af deres produkter)

Fremgangsmåde:

Bland æggene med en teskefuld olivenolie, salt og peber. kom en fjerdedel af blandingen på en varm pande, og steg din wrap på begge sider, på lav varme.

Spis eventuelt din wrap med en let smøreost, rucola og lidt røget laks, eller filet.

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.