Pizza med tomatsalat

Jeg må indrømme, at Pizza ikke er det jeg bedst kan lide, men den her opskrift er faktisk rigtig god. I virkeligheden tror jeg at mit problem med pizza er, når der er for meget bund. Jeg er nemlig en af de få Danskere der ikke er så tosset med brød.

Ingredienser (4. pers.):

  • 4 Fuldkornshvedetortillaer
  • 400 g Flået Hakkede Tomater på dåse
  • 200 g Revet Mozzarella
  • 400 g Grillet Kyllingsetrimler
    – For nemhedens skyld, så bruger jeg bare de færdiggrellide fra Brugsen. Jeg har jeg altid et par pakker liggende klar i fryseren.
  • oregano

Tomatsalat:

  • 800 g Tomater
  • 200 g Rødløg
  • 2 tsk. Balsamicoeddike
  • Salt og Peber
  • Evt. lidt chili
  • Frisk Basilikum

Fremgangsmåde:

Start med tomatsalaten så den kan nå at trække lidt. Skær tomater og rødløg i små tern og vend det med balsamicoeddiken. Smag til med salt og peber. Kom gerne lidt frisk chili i hvis du er til det. Stil Tomatsalaten til side lidt.

Læg tortillaerne på et stykke bagepapir, og fordel de hakkede flået tomater henover. Drys halvdelen af osten over pizzaerne, og fordel kyllingstrimlerne. Slut af med den resterende ost, og lidt oregano. Bag pizzaerne ved 200 grader i Ca. 12 minutter, til osten er smeltet.

Hak Ca. to håndfulde frisk basilikum, og vend det i tomatsalaten, lige før servering.

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.