Quesadilla med tun og spinat

Quesadilla er en virkelig nem ret at lave, og smager virkelig lækkert. Fyldet kan variere alt efter hvad man bedst kan li, og hvad man lige har liggende af rester. Som tilbehør kan man servere en lækker frisk salat efter eget ønske.

Ingredienser (4 Pers.):

  • 300 g frisk Spinat
  • 2 dåser tun i vand
  • 300 g Mozzarella 15%
  • 100 g syltet jalapenos
  • 4 Fuldkornshvedetortillaer

Fremgangsmåde:

Fordel halvdelen af osten på de fire tortillaer, sådan at det dækker den ene halvdel af tortillaerne. Damp spinaten og bland den med tunen. Herefter fordeles blandingen oven på de fire tortillaer, oven på osten. Skær de syltede jalapenos ud i mindre stykker, og drys det over. Fordel det sidste ost ud på de fire tortillaer, og dæk fyldet med den anden halvdel af tortillaer (den del uden fyld). Steg tortillaerne på panden, til osten er smeltet.

Server dine lækre quesadillaer med en lækker frisk salat efter eget ønske. Velbekomme! 🙏🏻

TIP: De fyldte tortillaer smager også godt kolde i madpakken dagen efter. Du kan selvfølgelig også variere både grøntsager, fisk og kød som fyld, alt efter hvad du har lyst til!

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.