Rejer og feta stuvning

Da jeg først hørte om “Rejer og feta stuvning”, undrede jeg mig lidt, men besluttet at det måtte da prøves. Jeg kan kun sige at jeg blev MEGET positivt overrasket. Det smager virkelig godt, men hvorfor skulle det egentlig heller ikke det?!

OBS: Denne opskrift er ment som slankeopskrift, og portionerne er derfor forholdsvis små. Hvis du ikke er på slankekur, kan du beregner ca. 2 portioner pr. person.

Ingredienser (4 Pers.):

  • 2 spsk. Olivenolie
  • 1/2 Løg
  • 2 fed Hvidløg
  • 200 g Tomater
  • 4 dl Vand
  • 1 dl Tør Hvidvin
  • 1/2 tsk. frisk oregano
  • 1/2 tsk. Salt
  • 450 g Rejer
  • 230 g Feta
  • 2 tsk. frisk Persille

Fremgangsmåde:

Start med at hakke løg, hvidløg persille og Oregano fint. Skær også Tomaterne, ud i mindre stykker. Varm Olien på middel varme, i en stor slip let pande. Kom løgene på panden, og steg dem Ca. 5 minut, til de er blevet bløde. Tilføj hvidløg, og lad retten stege i yderligere 1 minut. Tilføj Tomater, vand, Hvidvin, oregano og salt.

Lad retten koge i 15-20 minutter, og husk at røre lidt rundt ind i mellem. Tilføj rejerne og lad det hele koge i 2-3 minutter, til rejerne er kogt igennem. Bland ost og persille i, lad det koge op, og server retten straks.

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.