Skinke og spinatrøræg

Jeg elsker æg, og gerne på tusinde forskellige måder. Denne lækre opskrift, egner sig både til Morgen, middag og aften.

Ingredienser (2 Pers.):

  • 2 Æg
  • 4 Æggehvider i bæger (Ca. 200g)
  • 1 1/2 spsk. Skummetmælk
  • Salt og Peber
  • Evt. Gurkemaje
  • Muskatnød
  • 25 g Spinat
  • 25 g Skinketern
  • Olivenolie til stegning

OBS: Jeg bruger Olivenolie på sprayflaske fra bodylab, for at mindske mængden af olie mest muligt. Det kan du selvfølgelig gøre som du vil, men jeg ved ikke noget være end at få serveret en alt for olieret røræg. Jeg foretrække min røræg forholdsvis tør. Du kan købe olivenolie på sprayflaske HER!
(Jeg tjener ingen penge på at reklamere for Bodylab, men føler mig altid meget inspireret af deres produkter)

Fremgangsmåde:

Bland Æg og mælk sammen i en skål, og krydder med salt, peber og eventuelt lidt Gurkemeje. Rør herefter skinketrænene i din æggemasse. Varm en pande med lidt Olivenolie, og vend æggemassen på den varme pande. Tilsæt spinat, og ved det hele rundt på panden, til det er færdigt.

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.