Citron og yoghurt pandekager

De her pandekager er super lækre til en weekends dag, og så er de nemme at lave. Pandekagerne er bedst hvis de spises med det samme, da de bliver hårde efter lidt tid. Hvis du ikke er til proteinpulver, kan du erstatte det med mel. Så skal du bare være opmærksom på at opkriften ikke længer går under kategorien KISS-kost.

Ingredienser (1 Pers.):

  • 1 Citron
  • 4 æggehvider
  • 30 g proteinpulver
  • 50 g græsk yoghurt
  • Sødemiddel efter ønske (Jeg foretrækker sukrin, men det kan du gøre som du vil. Perfekt sød fra easis er også et godt bud.)
  • kokosolie til stegning

OBS: Jeg bruger altid WHEY 100 proteinpulver fra bodylab, da det efter min mening er den bedste på markedet, og den der holder bedst hvad den lover. Du Kan købe den HER!
Jeg bruger også olie på sprayflaske fra Bodylab, for at mindske mængde af fedt til det absolut nødvendige. Du kan købe olie på sprayflaske HER!
(Jeg tjener ingen penge på at reklamere for bodylab, men føler mig altid meget inspireret af deres produkter)

Fremgangsmåde:

Riv citronskallen på et rivejern. Pisk halvdelen af citronskallen, æggehviderne og proteinpulveren med en håndmikser. Spray lidt kokosolie på en pande steg pandekagerne ved mellemvarme. Efter Ca. 3 minutter vendes pandekagen, og steges yderligere et minut.

I mellemtiden blandes den græske yoghurt med lidt sødemiddel, 1 tsk. citronsaft og den resterende citronskal.

Smør pandekagerne med den græske yoghurt og rul dem sammen.

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.