Proteinpandekager

Disse pandekager er nok lidt anderledes end du er vand til, og de mætter helt vildt. jeg kan som regel maskimalt spise 2. Det gør dem særligt velegnet til lange dage på arbejdet, eller til at have med på dage hvor jeg ikke helt ved hvornår jeg kommer hjem. De er også rigtig gode til fryseren, hvilket gør det ekstra nemt lige at tage med i en travl hverdag.

Skal du bruge dem som madpandekager, kan du blot undlade vanilje og sødemiddel, og i stedet tilføje salt og peber.

Ingredienser (Ca 7 stk.):

  • 2 Æg
  • 4 Æggehvider (svare til 3 bæger)
  • 1 scoop proteinpulver naturel
  • 1 tsk. Vaniljepulver
  • 4 spsk. Sukrin gold
  • 1 håndfuld Solsikkekærner
  • 2 tsk. HUSK
  • Lidt Kokusolie til stegning
    – Brug olivenolie hvis det er til madpandekager.

OBS: Jeg bruger altid WHEY 100 proteinpulver fra bodylab, da det efter min mening er den bedste på markedet, og den der holder bedst hvad den lover. Du Kan købe den HER!
Jeg bruger også olie på sprayflaske fra Bodylab, for at mindske mængde af fedt til det absolut nødvendige. Du kan købe olie på sprayflaske HER!
(Jeg tjener ingen penge på at reklamere for bodylab, men føler mig altid meget inspireret af deres produkter)

Fremgagsmåde:

Blend alle ingredienserne med en stavblender, eller i et blenderglas, og steg pandekagerne på middel varme. Du kan eventuelt tilføje lidt krydderi. Jeg har haft stor succes med at tilføre lidt kanel. Det smager super lækker, og jeg spiser faktisk næsten kun dem med kanel.

TIP: Denne opskrift kan også bruges til super lækre madpandekager, hvis du undlader sukrin og vanilje, og tilføjer lidt salt og peber. Steg dine madpandekager i olivenolie i stedet for kokusolie.

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.