Æggekage-muffins

Jeg elsker små nemme opskrifter, på ting der kan fryses og gemmes til madpakker. Disse Æggekage-muffins kan både spises til morgenmad, frokost og som et lille mellemmåltid, og kan nemt opvarmes i mikroovnen. De indeholder ikke ret mange kalorier, og kan derfor nemt indgå i en slankekur. tilføj endelig alt det grønt du kan komme i tanke om.

Ingredienser (Ca. 10 Styk.):

  • 1-2 Tomater
  • 2 Forårsløg
  • Frisk Basilikum
  • 3 Æg
  • 6 Æggehvider i bæger (Ca. 300g)
  • salt og peber
  • EVT Lidt karry og chili

Fremgangsmåde:

Rør dine æg og æggehvider sammen med salt og peber. Hak basilikum fint, og bland det i din æggemasse. Skær tomater og løg i små stykker, og kom i en skål. Fordel din æggemasse i muffinforme. Jeg foretrækker dem af silikone, da jeg syntes de holder formen bedre. Brug en ske til at komme tomater og løg i hver form. Bag dine æggekage-muffins i ovnen ved 175 grader i omkring 25 minutter.

Tip: Byt tomaterne ud med grove grøntsager som Broccoli, blomkål og gulerødder, og frys dem ned i små portioner. Så har du altid en nem morgenmad du lige kan tø op

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.