Cloud æg med ost

Jeg har for nyligt fundet denne lækre opskrift på cloud æg. Navnet kommer nok af, at det faktisk ligner en lille sky, og så er den dejlig luftig. Den ser helt fantastik indbydende ud og smager virkelig lækkert.

Ingredienser (4 Pers.):

  • 4 æg
  • 1 Forårsløg
  • 25 g Kalkunbacon tern
  • 50 g revet mozzarella
  • Salt og peber
  • Olivenolie til stegning

OBS: Jeg bruger Olivenolie på sprayflaske fra bodylab, for at mindske mængden af fedtstoffer mest muligt. Det kan du selvfølgelig gøre som du vil. Du kan købe olivenolie på sprayflaske HER!
(Jeg tjener ingen penge på at reklamere for bodylab, men føler mig altid meget inspireret af deres produkter)

Fremgangsmåde:

Forvarm ovnen til 180 grader. Hak forårsløgene så de er klar til du skal bruge dem. Adskil forsigtigt æggene, så ikke blommerne går i stykker. pisk så æggehviden med en el-pisker, til de er stive. Herefter blandes ost, forårsløg samt salt og peber i. Gem gerne lidt forårsløg til pynt. Kom 4 skefulde af æggemassen på en bageplade, dækket med bagepapir, således at de ikke rør hinanden. Lav et hul i midten af hver. Bag nu æggehviderne i ovne, Ca. 3 minutter. Tag derefter bagepladen ud igen, og kom en æggeblomme i hvert hul. Kom skyerne tilbage i ovnen, og bag yderligere 3 minutter. Sørg for at skyerne ikke bliver for mørke. Medens skyerne er i ovnen, kan du riste kalkunbaconen på en pande i lidt Olivenolie. Drys forårsløg og kalkunbacon over skyerne, og nyd dit måltid! ❤️

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.