Cremet scrambled eggs med dild og røget laks

Som jeg før har nævnt, så kan jeg godt lide at starte mine morgener med æg, eller anden form for protein, da det giver en god mæthedsfornemmelse. Her kommer derfor endnu en variation af scrambled eggs, denne gang med lækker røget laks. ❤️

OBS: Denne opskrift er ment som slankeopskrift, og portionerne er derfor forholdsvis små. Hvis du ikke er på slankekur, kan du beregner ca. 2 portioner pr. person.

Ingredienser (1. Pers.)

  • 1 Æg
  • 50 g Æggehvide
  • 1 spsk. Kaffefløde
  • 1/2 tsk. Dild
  • lidt Gurkemeje
  • 1/4 tsk. Salt
  • 1/2 Spsk usaltet Smør
  • 1 mellemstort Forårsløg
  • 42,5 g Røget Laks

Fremgangsmåde:

Bland æg, fløde, dild, gurkemeje og salt i en skål. Skær forårsløg fint, og skær ligeledes laksen ud i mindre stykker. Smelt smøren i en stegepande, på middel varme. Tilføj Forårsløg, og lad dem stege til de er godt møre. Hæld æggeblandingen i, og lad det stege til de er næsten færdige, mens du røre i det. Inden æggene er helt færdige, tilføjer du laksen, og steg yderlige, til æggene har den ønskede konsistens.

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.