Havregrød med færre kulhydrater

Selv om jeg ikke selv er særlig glad for havregrød, så ved jeg at der er flere af jer der ude, der næsten ikke kan undvære den. Der iblandt nogle af mine gode veninder. Derfor har jeg eksperimenteret lidt med en lidt mere kulhydrats fattig grød. Ved at erstatte nogle af de mange havregryn med mandler og Chiafrø, er jeg kommet frem til en ganske fin og mættende grød, som oven i købet er fri for både laktose og gluten. Da jeg ikke selv er så vild med havregrød har jeg haft familie og venner til at smage grøden for mig, meeen, jeg har nu også selv smagt lidt, og jeg syntes faktisk den er okay. Jeg håber i vil tage godt imod den. 😊

Ingredienser (1 Pers.):

  • 15 Mandler
  • 10 g Chiafrø
  • 20 g glutenfri Havregryn
  • 18 g Proteinpulver, Vanilje
    – Hvis du ikke bryder dig om vanilje, kan du bruge en neutral proteinpulver.
  • 1 spsk. Sukrin
  • 100 g Æggehvide (svare til ca. 3 æggehvider)
  • 2-3 spsk. Soyamælk uden sukker
  • 2 dl. Vand

Topping:

  • Kanel
  • 20 g Blåbær

OBS: Jeg bruger altid WHEY 100 proteinpulver fra bodylab, da det efter min mening er den bedste på markedet, og den der holder bedst hvad den lover. Du Kan købe den HER!
(Jeg tjener ingen penge på at reklamere for bodylab, men føler mig altid meget inspireret af deres produkter)

Fremgangsmåde:

Hak mandlerne fint, gerne i en minihakker hvis du har en. bland alle ingredienserne i en gryde, og varm grøden op. tilføj eventuelt mere vand, hvis grøden bliver for tyk.

Top grøden med lidt kanel og bær.

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.