Morgenmads-suppe

For nyligt prøvede jeg denne opskrift, som egentlig er en opskrift jeg havde liggende på engelsk. Jeg er ikke helt sikker på hvorfor man har kaldt den for en suppe, for der er ikke meget suppe over det. Det er aldrig helt nemt at oversætte en opskrift på grund af de skøre mål, og jeg har måtte ændret lidt på opskriften for at få det til at give mening. Selv syntes jeg at jeg er nået frem til en ret der smager temmelig godt, men jeg er ikke sikker på at jeg syntes den er god som morgenmad. Til gengæld vil den være rigtig fin til frokost eller aften.

OBS: Denne opskrift er ment som slankeopskrift, og portionerne er derfor forholdsvis små. Hvis du ikke er på slankekur, kan du beregner ca. 2 portioner pr. person.

Ingredienser (4 Pers.):

  • 125 g Kalkunbacon i tern
  • 250 g Kalkun- eller Kyllingepølser
  • 200g hakket Oksekød
  • 40 g Sojaprotein
  • 100 g hakket Løg
  • 30 g hakket Selleri
  • 100 g hakket Gulerod
  • 4 dl Kyllingebouilon
  • lift Gurkemeje
  • Salt og Peber

Fremgangsmåde:

Start med at stille sojaproteinen i blød, som anvist på pakken, og hak grøntsagerne fint. Steg kalkunbaconen i en slip let pande i et minuts tid. Tilføj pølser og oksekød, og lad det brune. Husk at røre i farsen med en palet. Rør sojaprotein og grøntsager i, og lad det koge i 5 minutter, til grøntsagerne begynder at blive bløde. Tilføj de resterende ingredienser, og lad det simre i 20 minutters tid. Smag til med salt og peber.

Tip: Hvis retten begynder at virke for tør, kan du altid tilføje mere vand.

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.