Ostebagte æg

Da jeg hørte om Ostebagte æg, syntes jeg først at det lød lidt mærkeligt, men jeg må indrømme at det smager overdrevet godt! og så mætter det faktisk også mere, end jeg lige regnede med. De er perfekte til en god Brunch, eller i stedet for de traditionelle blødkogte æg søndag morgen. I virkeligheden er det jo heller ikke så meget anderledes end en æggekage, bare uden alt fyldet. Jeg er i hvert fald fan! 🙏🏻❤️

Ingredienser (1 Pers.):

  • 1 tsk. Usaltet smør
  • 1 Æg
  • 50 g Æggehvide
    • Kan erstattes med et æg
  • 2 spsk. Kaffefløde eller mælk
  • lidt gurkemeje
  • 2 spsk. Revet Parmesanost
  • Salt og Peber

Fremgangsmåde:

Smør indersiden af en lille ildfast form, med smør. Pisk æg, kaffefløde og gurkemeje resten sammen. Smag til med parmesanost salt og peber, og hæld det op i den smurte form. Bag æggene i en 200 grader varm ovn, i 10 – 15 minutter. Husk at holde øje med dem. Mine var vist lige ved at få for meget. 😂

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.