Pocheret æg

Pocheret æg kræver måske lidt øvelse at lave, men det er en sjov og anderledes måde at spise sine æg. jeg kan særligt godt li dem på en skive hjemmebagt toast, med en skive ost under.

Ingredienser (1 Pers.):

  • 2 store æg
  • 1 Skive ost
  • 2 skiver tomat
  • 1 Skive Brød
    • Prøv eventuelt min opskrift på Toast HER!

Fremgangsmåde:

Kom vand i en lav gryde eller sautérpande. Bring vandet i kog, med lidt salt, og skru ned for blusset. Vandet skal kun simre. Slå hvert æg op i en lille kop, bring vandet i bevægelse, og hæld forsigtigt æggene op i vandet, et af gangen. Lig låget på og giv dem 2 min for blødkog, 3 for smilende og 4 for hårdkogt. Tag æggene op med en hulske, og derover dem på et stykke brød med ost og tomat.

Tip: Hvis du syntes det er svært at få æggene til at få den rette form, kan du pakke dem ind i et stykke madfilm, og koge dem i det. Så er du sikker på at de får den perfekte form.

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.