Røræg med kalkunbacon og grønt

Jeg ELSKER æg og bacon, og særligt i weekenderne, når jeg virkelig har tid til at kræse om min morgenmad. for at gøre min morgenmad lidt sundere, er jeg gået over til at bruge kalkunbacon. Det smager efter min mening ganske glimrende, og jeg savner ikke almindelig bacon. Men lad nu være med at forvente at det skal smage af almindelig bacon. Alt efter om du er på slankekur, eller bare vil spise en almindelig sund morgenmad, har jeg her to næsten identiske opskrifter til dig.

Ingredienser (slankeopskrift: 1. pers.)

  • 1 æg
  • 3 æggehvider (svare til 2 bæger)
  • Salt og Peber
  • EVT. andre krydderier efter eget ønske.
  • 3 stykker kalkunbacon
  • Olivenolie til stegning
  • Grøntsager og/eller bær efter eget valg.

Ingredienser (Sund morgenmad: 1. pers.)

  • 3 æg
  • Lidt mælk
  • Salt og Peber
  • EVT. andre krydderier efter eget ønske.
  • 3 stykker kalkunbacon
  • Olivenolie til stegning
  • Grøntsager og bær efter eget valg)
  • EVT. lidt nødder.

OBS: Jeg bruger Olivenolie på sprayflaske fra bodylab, for at mindske mængden af olie mest muligt. Det kan du selvfølgelig gøre som du vil, men jeg ved ikke noget være end at få serveret en alt for olieret røræg. Jeg foretrække min røræg forholdsvis tør. Du kan købe olivenolie på sprayflaske HER!
(Jeg tjener ingen penge på at reklamere for Bodylab, men føler mig altid meget inspireret af deres produkter)

Fremgangsmåde:

Pisk æg, æggehvide og eventuelt mælk i en skål. Tilsæt salt og peber, og eventuelt andre krydderier efter eget ønske. Jeg er særligt glad for karry og chili. Varm en pande op med lidt olivenolie, og vend æggemassen på den varme pande, til det er færdigt.
steg Kalkunbaconen i lidt olie, og hold øje med at det ikke brænder på.
Server din æg og Bacon med lidt grønt efter eget valg. Jeg bruger gerne rester af salaten for gårdstagens aftensmåltid, hvis jeg har noget til overs.

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.