Karrysuppe med hakket oksekød og kokosmælk

Den her suppe er super lækker, og dejligt mættende. Her hjemme er dem et hit, og min mands var meget begejstret da jeg serverede den for ham. Måske fordi den indeholder så meget oksekød? 😜 Suppen er selvfølgelig fryseegnet, så lav endelig en stor portion! 🙏🏻

Ingredienser (4 Pers.):

  • 3 Gulerødder
  • 1/2 Squash
  • 1 Rødløg
  • 2 chili
  • 2 spsk Olivenolie
  • 4 fed Hvidløg
  • 500 g hakket Oksekød
  • 2 1/2 spsk. Rød Karrypasta
  • 1 dl Kokosmælk
  • Evt. 1 tsk Gurkemeje
  • 1 spsk. Sojasauce
  • 1 l Oksebouillon
  • 40 g Babyspinat
  • Salt og Peber
  • Citronsaft

Fremgangsmåde:

Skræl gulerødderne, og riv dem groft. Skyl squashen, og flæk den på langs. Skrab kernedelen i midten ud med en ske, og riv også squashen groft. Sæt de revne grøntsager til side.

Pil rødløg, og hak det fint. Skær chilien i tynde skiver.

Varm olien op i en gryde, og svits rødløg og chili heri ved middel varme i Ca. 5 minutter. Skræl imens hvidløg, og hak det fint. Tilsæt hvidløgene, og svits dem med i yderligere 5 minutter.

Kom oksekødet op i gryden, og brun det grundigt af. Tilsæt rød karrypasta samt revet squash og gulerod, og lad det svitse med et kort øjeblik. Tilsæt kokosmælk, gurkemeje, soja og oksebouillon, og lad suppen simre i Ca. 10 minutter.

Skyl spinaten, hak den groft, og kom den i karrysuppen. Lad spinaten falde lidt sammen, og smag suppen til med salt, peber og citronsaft.

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.