Blomkålsris

Blomkålsris er blevet en populær erstatning for ris. Det kan man måske godt forstå, når man tænker på hvor hurtigt det er at tilberede, og hvor sundt det er. Jeg må alligevel indrømme, at jeg ind til for gangske nyligt syntes at det var lidt besværlig. Hver gang jeg skulle lave blomkålsris, har jeg revet det på rivejern, og det har bare svinet ud over det hele. MEN, nu har jeg fundet en ny metode. I stedet for at rive min blomkål på rivejernet, kommer jeg det nu i en minihakker.

Ingredienser (4 Pers.):

  • 1 kg Blomkål
  • 8 Tomater
  • 1 Squash eller Agurk
  • 100 g Persille
  • 12 spsk. Limesaft
  • Salt og Peber

Fremgangsmåde:

Hak Blomkål og persille groft, med en kniv. Kom det i en minihakker eller anden køkkenmaskine, og riv det til det ligner ris. Hak Tomat og Squash fint og blad det sammen med blomkål og persille. Krydr det let med Limesaft, salt og peber, og hvad du ellers syntes.

Blomkålsris kan serveres til rigtig mange retter hvor du normalt ville have ris til. du kan selvfølgelig også lave dem uden Tomat og squash.

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.