Djævleæg

Djævleæg er en lækker lille “ret” som du kane lave som tilbehør til mange ting. Den gør sig særligt godt på påskebordet, for eksempel sammen med silden. Du kan også spise den som en snack, eller som morgenmad. Fyldet kan ændres og krydres efter humør. Æggene kan gemmes tildækket i køleskabet, i op til et døgn.

Ingredienser (4 Pers.):

  • 12 hårdkogte Æg
  • 8 tsk. Finthakkede Kapers
  • 20 g Fintskåret selleri
  • 2 fibthakkede Forårsløg
  • 120 g skinketærn
  • 60 g Light Mayonaise
  • 2 tsk. Dijon sennep
  • Salt og Peber
  • EVT. Paprika og Persille til pynt.

Fremgangsmåde:

Skær de hårdkogte æg over på langs, og put æggeblommerne op i en skål. Du kan eventuelt bruge en teske, til at tage dem ud, men personligt syntes jeg at det er nemmere med fingrene. Stil hviderne til side et øjeblik. Mos æggeblommerne i skålen, og Tilføj selleri, forårsløg skinketern, kapers, mayonaise og sennep. Smag til med salt og peber. Fordel massen ligeligt i æggehviderne, og pynt eventuelt med paprika og persille.

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.