Ovnbagte kartofler med frisk persille

Kartofler er officielt blevet en del af min kost igen, i små mængder, og derfor skal der selvfølgelig også en lægger opskrift på kartofler på bloggen. Her i en lækker og nem ovnbagt udgave! 🥔

Ingredienser (1 Pers.):

  • 1 Kg. Kartofler
  • 0,5 dl. Rapsolie
  • 1 stk. Salt
  • 1 tsk. tørret Timian
  • 1 tsk. Spidskommen
  • 1 Persille til pynt

Fremgangsmåde:

Vask og klargør kartoflerne og dup dem tørre med et viskestykke. (Hvis du lige som jeg hader skrald på dine kartofler kan du selvfølgelig sagtens skralde dem.) Fordel Kartoflerne på en bageplade, beklædt med bagepapir. vend kartoflerne med olie Salt, timian og spidskommen. Bag Kartoflerne i Ca. 45 minutter ved 175 grader varmlift. vend dem et par gange under vejs. Kartoflerne er færdige når de er gyldne og sprøde. (Det kan dog være sværere at få kartoflerne sprøde hvis de er skrællede).

Server kartoflerne med frisk persille på toppen. Velbekomme!🙏🏻❤️

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.