Spidskålstzatziki

De fleste af os kender og elsker den traditionelle tzatziki. Her kommer endnu en variant, som jeg selv er stor fan af.

Ingredienser (4 Pers.):

  • 500 g Spidskål
  • Saften fra 1/2 Citron
  • 1 tsk. fint Salt
  • 6 fed Hvidløg
  • 300 g Cremefraiche
  • Peber
  • Evt. 2 spsk. Olivenolie

Skyl spidskålen, og lad det dryppe godt af. Snit det fint, og kom det i en skål. Pres citronsaften over, og drys derefter med salt. Bland godt rundt, så citron og salt fordeles på al kålen. Lad kålen trække i køleskabet, i Ca. 30 min.

Hæld den overskydende væske fra spidskålen. Pres eller hak hvidløget fint, og bland det sammen med spidskål og creme fraiche. Smag spidskålstzatzikien til med peber og evt. olivenolie.

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.